INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Menys contagis en el 3r dia sense morts a nivell valencià

Jorge Javier Vázquez és durament criticat a les xarxes socials

El presentador va realitzar un comentari a favor del concursant Antonio Tejado, que és un dels nominats d’aquesta setmana de 'GH DÚO'.
Jorge Javier Vázquez torna a protagonitzar una polèmica | TELECINCO

 

 

L’actual gal·la de GH DÚO està sent una de les més polèmiques que hi ha hagut fins ara. Segons ha explicat La Coctelera, a més de sobreeixir la peculiar relació d’Antonio Tejado i María Jesús Ruiz, el reality no es viu solament dins de la casa de Guadalix de la Sierra.

 

El contingut del programa és comentat i debatut constantment, a més de no passar per alt cap actitud dels participants. No obstant això, hi ha opinions que tenen més magnitud que altres, sobretot si provenen del mateix presentador de GH DÚO, Jorge Javier Vázquez.

 

El presentador es col·loca a favor d’Antonio Tejado

Jorge Javier Vázquez és conegut per no ser imparcial amb les seues opinions i habitualment fer comentaris de caràcter polític, un fet que desaprova l’audiència que el segueix.

 

El presentador de Telecinco torna a ser el protagonista d’una polèmica d’aquesta setmana per haver declarat públicament a favor d’Antonio Tejado, un dels nominats de 'GH DÚO', juntament amb Carolina Sobe i Juan Miguel.

 

Antonio Tejado a 'Gran Hermano Dúo' | TELECINCO

 

 

Sabent perfectament que la seua opinió arriba a una multitud de públic, Jorge va aprofitar el seu poder mediàtic per a realitzar un al·legat a favor del concursant: "Antonio Tejado és trampós, mentirós, manipulador, bromista, divertit, 'embuster', simpàtic i molt sexual. O siga, un concursant de reality de primeríssima categoria. Va fracassar a Supervivientes, però a GH DÚO ha fet un gir i mereix arribar lluny perquè s’entrega, perquè ho viu".

 

La fama de Jorge Javier Vázquez de no tindre cap límit per a parlar del que vulga es demostra amb aquest fet, ja que no ha dubtat en insistir diverses vegades en què el seu favorit per a guanyar aquesta gal·la és Antonio Tejado.

 

"Sentimentalment, Antonio és una bata de cua errant, una copa de vi al migdia, un acord de guitarra a la vesprada i un glopet de whisky bé carregadet a la nit. En definitiva: una bomba de rellotgeria. Confiava en ell, però les meues expectatives s’han vist superades".

 

Criticat a les xarxes socials

Les crítiques no van tardar en arribar i han sigut molts els qui han criticat durament l'actitud de Jorge Javier Vázquez per estar defensant a un concursant nominat.

 

L'opinió defensada pels detractors és que no estava sent imparcial dins del concurs: "Jorge Javier no et pots posicionar a favor de cap concursant com a presentador professional que eres... Jo sóc una fanàtica teua des de sempre però aquesta vegada sembla que no has estat correcte... L'audiència és sobirana i si Tejado no cau bé no pots fer res".

 

D'altra banda, alguns internautes asseguraven que Jorge Javier no pot defensar a algú "misogin, mentirós i manipulador". "Ja està bé de protegir a espècimens d'aquest tipus", declarava una de les seguidores.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!