INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

Les millors xifres de la pandèmia, fins ara, en territori valencià

Kiko Rivera llança un missatge d'ànims a Isabel Pantoja abans de començar ‘SV’

L’estrena de la nova edició del ‘reality’ de Telecinco, esta nit, està generant una gran expectació
Kiko Rivera ha volgut mostrar el seu suport a la seua mare | INSTAGRAM

 

La nova edició del ‘reality’ de Telecinco ‘Supervivientes’ arrancarà hui amb una gran expectació, especialment per dos motius. Per una banda, perquè suposarà el retorn als platós de televisió del popular presentador, Jorge Javier Vázquez, després de patir un ictus, i per l’altra, perquè la cantant Isabel Pantoja és una de les participants del concurs.

 

I és que la participació de la ‘tonadillera’ ha sigut una de les que major interés ha despertat per part dels teleespectadors, ja que ha sorprés que acceptara l’oferta per la dificultat que suposa fer front a un repte personal d’aquest tipus. I per aquest motiu, el seu fill Kiko Rivera ha volgut mostrar-li el seu suport públicament.

 

Kiko envia un missatge de suport a la seua mare

Després del seu pas pel concurs de ‘Gran Hermano DÚO’, en el qual va arribar fins a la final, i passar tres mesos sense la seua estimada família, Kiko Rivera ha volgut enviar un missatge d’ànims a la seua mare abans que arranque l’aventura que ell ja va viure l’any 2011.

 

Kiko Rivera pegant-li un bes a la seua mare a 'GH DÚO' | Instagram

 

A més de donar-li consells per la seua experiència a l’illa, el Dj ha publicat un vídeo a través de les ‘stories’ del seu perfil d’Instagram per animar a la seua mare: «Quines ganes tinc de què arribe dijous. Tota la sort del món. Ací estem amb tu».

 

Més missatges d’ànims a Isabel Pantoja

A més, Kiko Rivera ha acompanyat aquest vídeo amb un missatge escrit, en el qual mostra tot el seu suport i una imatge on apareix Isabel Pantoja amb la camisa oficial de ‘Supervivientes’.

 

Una fotografia que ha acompanyat amb el següent escrit: «Tota la sort del món en aquesta nova aventura, ‘mamá’. Ho faràs de meravella! @isabel_pantoja-martin», i que han sigut reforçades per amics i familiars de Kiko com la seua neboda Lucía Rivera o Carolina Sobe, que ha comentat: «Ara sí que sí...Isabel, està en la ‘palapa’!!! Si no es porten bé ella i Dakota... Tindrem moguda».

 

Missatge als seus seguidors

Isabel Pantoja està a punt d'iniciar la seua aventura a 'Supervivientes' | MEDIASET

 

Per la seua banda, Isabel Pantoja també ha compartit, amb els seus seguidors, un vídeo a Instagram abans d’iniciar la seua gran aventura a l’illa per demanar el suport de la seua gent. D’aquesta manera, la ‘tonadillera’ ha confessat que afronta «una aventura que he desitjat des de fa molt de temps com és ‘Supervivientes’. Espere, la veritat, no defraudar-vos. Intentaré fer-ho el millor possible».

 

A més, advertia als seus seguidors: «Per a mi, tot és nou. Jo vos demane de tot cor que em doneu suport, que penseu que és la primera vegada que faig una cosa diferent del que és la meua professió, que és cantar». A aquest vídeo, Isabel va adjuntar el següent text: «Moltes gràcies a tots pels vostres ànims i mostres d’afecte. Estaré en contacte amb vosaltres a través dels comptes oficials del programa. Vos estime».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!