L'amistat entre Aitana i Ana Guerra podria estar en perill per culpa de Cepeda

Les dos cantants podrien haver perdut la confiança per culpa de l'exparella d’Aitana.
Aitana i Ana Guerra podrien haver deixat de ser amigues per culpa de Cepeda | TVE

Les dos cantants de «Lo malo» estan passant per uns moments complicats pel que fa a la seua amistat. I és que sembla que Aitana Ocaña i Ana Guerra s’estarien distanciant per alguna història que han revelat terceres persones i en la qual estaria involucrat el també cantant i exparella d’Aitana, Luis Cepeda.

Perilla l’amistat entre Aitana i Ana Guerra

Segons ha publicat el portal d’informació de societat ‘Look’, Aitana Ocaña i Ana Guerra no estan passant una bona etapa en la seua relació d’amistat. Les dos concursants d'‘Operación Triunfo 2017’, que han sigut de les que més han triomfat després d'eixir de l’acadèmia, haurien trencat la seua amistat, i sembla que podria ser pel també ex concursant, Luis Cepeda.

Ana Guerra durant la seua actuació a la gala 8 d' 'OT 2017' | TVE

 

El mateix portal assegura que la mala relació entre les dos podria ser perquè, segons informen fonts properes a Aitana Ocaña, una tercera persona li hauria explicat a la barcelonina que la seua amiga Ana Guerra havia tingut una relació amb el cantant gallec just després de trencar amb ella. A Aitana sembla que li ha molestat moltíssim el fet que la seua amiga no li haguera dit en el seu moment que havia tingut aquesta relació amb el seu ex.

Aitana, molt gelada a les xarxes socials

Aquest motiu sembla suficient per a trencar la seua amistat, ja que des d'aquell moment Aitana Ocaña no ha donat cap ‘like’ a les publicacions de la seua companya a les xarxes socials. Ni tan sols quan Ana Guerra ha publicat alguna cosa referent a la cançó interpretada per les dos que ha tingut tant d'èxit, «Lo malo», ha hagut resposta de cap tipus per part de la catalana. En canvi, Ana Guerra sí que ho ha fet en diverses ocasions amb l’objectiu d’apropar-se a Aitana.

Aitana i Luis Cepeda van ser parella | Vanitatis

Tot i aquests intents a través de les xarxes socials, la publicació d’un vídeo que va compartir Ana Guerra amb els seus seguidors on apareixia amb Luis Cepeda cantant «Vas a quedarte», d'Aitana, hauria agreujat la situació. I és que Ana va aprofitar un descans d’un programa de ràdio al qual havia assistit amb el gallec per a publicar un vídeo dels dos cantant la cançó.

Quan va eixir a la llum aquesta sorprenent situació entre les dos concursants d’‘Operación Triunfo’ i coincidint amb la presentació del nou disc d’Ana Guerra, ‘Reflexiones’, la premsa li va preguntar a Aitana sobre el nou disc de la seua amiga. La barcelonina, fugint de la polèmica, va evitar donar massa detalls i va dir que «li encantava», però també que «no havia tingut temps de publicar res en les seues xarxes socials».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Coneix als famosos que participaran en la pròxima edició de 'Ven a cenar conmigo'" "Lydia Lozano confessa que viu un dels pitjors moments de la seua vida"