L'Alqueria Blanca es converteix en el més vist del dia en À Punt en la seua estrena

La sèrie ha sigut el contingut més vist del dia a À Punt.
Imatge de l'Alqueria Blanca | Cedida

 

Els teleespectadors valencians han rebut amb ganes el retorn de l'Alqueria Blanca a la televisió pública. Així ho confirmen les dades d'audiència que han deixat els dos primers capítols de la reemissió d'aquesta ficció valenciana, emesa durant l'etapa de l'extinta Canal 9.

El primer capítol, que es va emetre aquest dilluns a partir de les 16.00 hores, va ser el contingut més vist del dia a la cadena, amb 55.000 espectadors. L'emissió va aconseguir un 3,8% de quota de pantalla en l'àmbit valencià i va aportar a À punt el 17,9% d'audiència del dia.

Ahir dimarts les bones xifres d'audiència es van mantindre, amb 51.000 espectadors i un 3,7% de quota en l'àmbit valencià. Novament va ser el contingut més vist del dia en la cadena i li va aportar el 15,5% de la seua audiència.

Gran èxit a Canal 9

L'Alqueria Blanca va ser una ficció televisiva de Canal 9 que va emetre un total de 189 capítols. La sèrie s'ambientava en una zona rural del nord d'Alacant, en la zona d'Alcoi, en la dècada dels anys 60.

Així, les trames de la ficció tractaven temes com el treball de la terra, les diferències entre poble i ciutat, els canvis de l'època, les diferències entre classes socials, o l'amor, plasmat en diferents històries entre personatges de diferents edats o posicions socials, i tot això amb elements de l'imaginari col·lectiu i des d'una òptica valenciana.

L'elenc de personatges comptava amb diverses famílies, així com personatges carismàtics, com Tonet, interpretat per Ferran Gadea; l'alcalde de l'Alqueria, Don Miquel, interpretat per Joan Molina; o el Tio Pep, interpretat per Berna Llobell.

Altres personatges, sempre presents en les trames de la ficció, eren Rafel (Juan Gea), Dora (Lola Moltó), Sento (Óscar Pastor), Don Joaquim (Joan Gadea), Empar (Elisa Lledó), Blanca (Carme Juan), Jaume (Miguel Barberá), Robert (Óskar Ramos) o Ferri (Paco Sarro), entre molts altres.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El cuiner més famós de la televisió va estar a punt d'entrar en bancarrota" "EXPULSIÓ DISCIPLINÀRIA: 'GH DÚO' es carrega a un dels concursants més polèmics"