Lara Álvarez considera que Carlos Lozano té la Síndrome del supervivent

El concursant, expulsat esta última setmana, pensa que 'Supervivientes' li ha canviat la vida i que ha guanyat perspectiva
Moment en què Carlos Lozano es mira a l'espill| TELECINCO

 

Carlos Lozano, el concursant expulsat de ‘Supervivientes’ d'esta passada setmana, patix la 'Síndrome del supervivent'. D'eixa manera ho comunicava Lara Álvarez en una de les connexions des d’Hondures en la que relatava que el comportament del presentador indicava que era el primer concursant a patir el que diuen 'Síndrome del supervivent', ja que al cap de les poques hores d’abandonar l’illa, comentava tant a redactors com a companys de programa que participar en el concurs li havia canviat la vida i que havia agarrat perspectiva.

Lara Álvarez creu que li serà difícil tornar a la civilització, ja que, tal com veuen a Carlos, per a ell serà un contrast molt gran tornar al ritme i a la voràgine d’Espanya i tardarà un temps a adaptar-se mentalment i físicament a la vida normal i a la rutina.

 

Lara Álvarez revela alguns secrets 

En eixa mateixa connexió, Lara Álvarez ha revelat alguns dels detalls de les coses que passen darrere de les càmeres quan un concursant és expulsat. Ells passen 24 hores al dia acompanyats d’una redactora que està amb ells durant el seu trasllat a Espanya i, un detall molt significatiu, no deixen que els concursants es miren a l'espill fins a arribar a fer-ho en una de les connexions per a , d'eixa manera, mantindre i guardar este màgic moment per als espectadors.

 

Lara Álvarez en 'Supervivientes' | INSTAGRAM

 

Respecte a l’alimentació, durant este període tots seguixen menjant poc i continuen amb una dieta suau ja que, al principi,  la majoria d’ells tenen l’estómac tancat a causa d’haver menjat poc durant tant de temps que els resulta molt complicat ingerir grans quantitats d’aliments fins que no passa un cert temps i el cos es torna a acostumar i a readaptar-se.

 

També et pot interessar...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sofía Suescun revela el seu pes real per a fer callar les crítiques d'estar extremadament prima" "Isabel Pantoja rebrà la visita de la seua filla en 'Supervivientes'"