La luxosa mansió a la qual es muden Antonio David i la seua família

Antonio David Flores no suportaria la pressió mediàtica i hauria decidit canviar d'urbanització per a evitar ser perseguit pels fotògrafs

Este cap de setmana en el programa de Telecinco, ‘Socialité’, que presenta María Patiño han donat a conéixer els nous plans d'Antonio David Flores i la seua família.


Segons ells, l'ex de Rocío Carrasco s'ha mudat a una luxosa i exclusiva mansió malaguenya al costat dels seus perquè “no suporten més la pressió que els mitjans estan exercint sobre ells després de l'emissió del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.

Tal com indica el programa, l'excolaborador de Telecinco i els seus fills haurien decidit fugir de la premsa deixant la que durant anys ha sigut la casa familiar. ‘Socialité’ ha parlat amb els veïns de la qual fins al moment és el seu barri per a esbrinar què hi ha de cert quant als cartells que van aparéixer en els voltants de l'habitatge de la família Flores.


Pel que sembla, cap veí ha vist algun dels supòsits 500 cartells que inundaven el barri amb la cara d'Antonio David i un missatge en el qual es llegia “maltractador”. L'equip del programa sol ha aconseguit trobar a una persona que haja vist els cartells, encara que la seua versió és molt diferent de la que s'ha donat: “Eren tres o quatre cartells tirats davant de la botiga d'Olga, res més”.


Hauria mentit Rocío Flores sobre l'aparició de centenars de cartells sobre el seu pare?


 

Pel que sembla, este fet i la persecució mediàtica a la qual es veu sotmés tant ell com els seus fills haurien provocat que Antonio David prenguera la decisió de mudar-se i intentar així donar fugir de la premsa. Tal com han explicat els veïns de la zona, Antonio David estaria en ple procés de mudança i hauria triat una urbanització privada a la qual la premsa i fotògrafs no podria tindre accés.


‘Socialité’ ha localitzat la urbanització a la qual l'exguardia civil pensa mudar-se i ha descobert que el rang de preus va des dels 300.000 fins als dos milions d'euros que arriben a costar algunes de les cases de la zona.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vaig arribar a tocar l'infern, l'etapa per a oblidar d'Antonio Canales" "La infidelitat a una famosa: 'Va arribar plorant, destrossada'"