Mafalda Carbonell explica la seua hist貌ria de superaci贸 en 'El Hormiguero'

La filla de Pablo Carbonell s'ha hagut d'enfrontar a numeroses operacions per a poder caminar, ballar i tindre una vida normal
Mafalda Carbonell s'ha convertit en una jove actriu i un exemple de superaci贸 | GTRES

 

Moltes voltes, els m茅s menuts s贸n els que ensenyen lli莽ons m茅s grans. Mafalda Carbonell, filla de Pablo Carbonell i la promotora teatral Maria Orellano, ha visitat esta setmana 'El Hormiguero' al costat de l'actriu Inma Cuesta per a promocionar 'Vivir dos veces', pel路l铆cula a on les dos treballen.

M茅s all脿 d'explicar la trama del film, parlar de com es van sentir en gravar-la i alguna an猫cdota, Mafalda va deixar bocabadats als presents amb la seua hist貌ria de superaci贸. La jove actriu ha hagut de lluitar per a superar-se des que va n脿ixer, ja que ho va fer amb una malaltia cong猫nita coneguda com a artrogriposi m煤ltiple. 

Una llarga hist貌ria amb els quir貌fans

A causa d'esta malaltia que afecta nom茅s a uno de cada 3.000 xiquets, Mafalda ha hagut d'entrar numeroses voltes al quir貌fan des de qu猫 que era ben menuda. De fet, nom茅s n脿ixer, els metges van dir-li a sos pares que, probablement, la xiqueta no podria caminar. Despr茅s de les operacions i el seu esperit de lluita, Mafalda hui en dia ha conseguit portar una vida normal i, fins i tot, comen莽ar a dedicar-se al que m茅s li agrada: ser actriu.

Una hist貌ria aix铆, et marca de per vida, per貌 l'actriu assegura que 芦despr茅s d'aix貌, vaig conseguir tirar endavant禄. Sense dubte, tot un exemple per a tots aquells que es rendixen prompte i que no confien en les seues possibilitats de superaci贸 i lluita. 'Vivir dos veces' no 茅s l'煤nic treball en qu猫 ha participat la filla de Pablo Carbonell, de fet, va ser una de les protagonistes de Club Houdini, en Disney Channel, i tamb茅 va participar en 'Tu cara me suena mini'.

Tamb茅 pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"馃摵馃挦 ATENCI脫: M脿ximes cr铆tiques a La Sexta per posar en perill un dels seus periodistes" "馃摵馃槻 MOLT FORT: La possible bomba de Telecinco sobre Omar Montes i Isabel Pantoja"