María Patiño plora presa d'un atac de nervis després d'una acusació

Miguel Frigenti ha acusat la col·laboradora de donar-li ‘m'agrada’ per error a un tuit contra Belén Esteban
María Patiño abandona Plató de 'Sálvame' amb un atac de nervis | Telecinco/Mediaset


Tot ha començat amb una acusació. Miguel Frigenti estava molest amb María Patiño, l'acusava de tapar-li a propòsit i d'impedir-li parlar constantment. És més, creu que li mana callar en publicitat “com si fora un gosset”.


L'al·ludida negava, eixa no és la seua manera de ser, es negava a entrar en polèmiques i deia que no li agrada la gent “covarda”. Però este adjectiu molestava en gran manera al col·laborador, que acabava per passar a l'atac: assegura que Patiño va marcar com ‘m'agrada’ un tuit que atacava tant a la cadena com a Belén Esteban.


Patiño ho negava, però s'anava de plató per a comprovar-ho i s'adonava del seu error. Passats els minuts, Carlota Corredera anava a la seua trobada i es trobava a una Maria Patiño completament destrossada: “No ho he fet, no sé com demostrar-ho, ho jure”.


María Patiño demana perdó

La presentadora, que mai havia vist així a María, li preguntava: “Tu et creus que si m'ho jures no m'ho crec? El que no vull és veure't així. Això no és un judici ens tranquil·litzarem”.

Patiño ja s'estava obligant a si mateixa a demostrar que no ho pensa, però no pot fer-ho perquè sap que ningú li hi ha hackejat el mòbil: “D'acord, és una burrada, no tinc dubte que ho has fet sense voler”. Finalment, María marxava del plató de 'Salva'm' per a tranquil·litzar-se.


Miguel Frigenti es disculpa

El programa continuava, María s'anava anara a prendre a l'aire i, poc després, Carlota Corredera al costat de Miguel Frigenti anaven a la seua trobada. "Et vull demanar perdó perquè m'he passat, també tinc molta tensió dins i les meues maneres no han sigut correctes, l'últim que vull és fer patir i plorar a un company", es disculpava ell. María acceptava les seues paraules i es disculpava també: "Jo també si he estat una mica extralimitada, et demane disculpes".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"«La pròxima vegada creme la casa amb tu a dins, mamà»" "Torna 'Capitán Amèrica', amb Chris Evans?"