María Patiño ix corrents de 'Sálvame' en vore que retiren la seua foto

La col·laboradora podria estar amenaçada per un nou fitxatge misteriós de 'Sálvame'
María Patiño ix corrents perseguint la seua fotografia | TELECINCO

 

‘Sálvame’ tindrà un nou col·laborador estrella del que encara no s’ha revelat la identitat. El que sí que se sap és que la col·laboradora María Patiño podria ser la gran damnificada per esta nova incorporació que Jorge Javier, de moment, manté en secret.

 

El presentador li va preguntar directament a la col·laboradora si quan se sabera el nom del nou fitxatge abandonaria el programa, a la qual cosa ella va contestar rotunda: «Després d’anys lluitant per a fer-me un forat en esta professió, no hi haurà ningú que em faça renunciar a ella». D'eixa manera anava passant la vesprada, amb el misteri rondant pels caps dels col·laboradors i de l’audiència quan, de repent, Jorge Javier va exclamar: «Què està passant al passadís?».

 

En aquell moment, les càmeres van enfocar com dos treballadors despenjaven i s’enduien la fotografia de María Patiño que penjava en el famós Passadís de les Vanitats. En vore-ho, la col·laboradora d’un bot, se'n va anar corrents del plató i va començar a perseguir-los, per a impedir que s’emportaren la seua fotografia: «La meua foto! Ai, ai, ai, però a on se l’emporten?».

 

El nou col·laborador necessitarà un espai a on penjar la seua foto, així que l’organització del programa va decidir fer-li un lloc fent fora la fotografia de María Patiño. Però ella no estava disposada a perdre el seu estimat retrat, cosa que va provocar que començara a córrer pels passadissos intentant trobar els dos jóvens mentres Jorge Javier la seguia per darrere, protagonitzant els dos, un moment d’allò més còmic.

 

Quan per fi els va trobar, el presentador els va preguntar: «A vore companys, a on vos endueu la foto?», però estos no van tindre temps de respondre, ja que María Patiño els la va traure de les mans exclamant: «La foto cap a la meua habitació», i afegint que la col·locaria sobre el capçal del seu llit. Jorge Javier que no s’acabava de creure el que estava vegent i li va dir: «Mare meua, la foto és més gran que tu, María».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!