María Patiño, dràstica en 'Sálvame': «Estic farta, que no tornen»

La col·laboradora de Sálvame va carregar durament contra les Campos després del Deluxe del dissabte
María Patiño va carregar durament contra les Campos este dimecres en 'Sálvame' | Telecinco

María Patiño ha esclatat contra les Campos després de l'entrevista de Jorge Javier Vázquez a Maria Teresa dissabte passat en el 'Deluxe'. La col·laboradora de l'espai de Mediaset ha afirmat sentir-se enfadada: «Estic farta de les tres. Si esta cadena és una merda, si els fan la vida impossible, si ací hi ha gent mala, si creieu que sou unes víctimes de la societat i que volem arrastrar-vos per ací, el que heu de tindre és la dignitat de anar-vos-en».

Després, l'estrella de 'Socialité' ha enviat un 'encàrrec' a Terelu Campos: «Va ser ta mare la que no va estar a l'altura amb Jorge Javier Vázquez. És una senyora que està acostumada de les seues filles i de la seua néta que el món està en contra vostra. Esta és la realitat del que jo veig en la televisió. No estic amb elles en el menjador de casa».

«Amb les Campos la gent s'ha portat, en l'àmbit personal, excepcionalment amb elles»

La periodista gallega ha sigut molt directa amb les seues paraules cap a les Campos: «Ací, amb Terelu, amb Borrego i amb Campos la gent s'ha portat, en l'àmbit personal, excepcionalment amb elles. Parle del meu amic Jordi, de la meua amiga Mila, d'Alonso Caparrós en el seu dia, dels directors... Perquè Terelu Campos venia a treballar. I conec gent que s'ha matat per elles», ha sentenciat Patiño.

La col·laboradora ha lamentat la decepció de Jorge Javier després de l'entrevista, a la que es va referir el mateix presentador este dimarts. 

Mila Ximénez també va carregar contra María Teresa Campos

A demés, la col·laboradora ha apuntat que s'alegra de què Terelu Campos estiga ajudant a Mila Ximénez en la seua lluita contra el càncer que patix des de fa mesos. D'esta forma, la col·laboradora també ha volgut opinar sobre l'actitud de les Campos amb Vázquez. «Teresa s'estava cavant una fossa», ha dit i ha afegit: «No sabia que li tenia tanta ràbia a Jorge Javier».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El veredicte dels fans de 'La isla de las tentaciones' per a Sandra Barneda" "Sandra Barneda sorprén amb el moment més fort de La isla de las tentaciones"