‘MASK SINGER’: Amb la boca oberta en desemmascarar al 'Flamenc' i el 'Gos'

Dos personatges que mai t'imaginaries en un programa com este
Mask Singer Gos i Flamenc | Atresmedia

La sisena gala de 'Mask Singer: adivina quien canta' en Antena 3 presentada per Arturo Valls serà recordada per la participació de Nuria Roca com a investigadora convidada i el doble desemmascarament de José Manuel Calderón com a 'Gos' i Mar Flores com a 'Flamenc'.


Mask Singer 2: José Manuel Calderón desemmascarat com a Gos

 

Els investigadors de 'Mask Singer' no les van tindre totes amb si sobre la identitat secreta de 'Gos'. Javier Calvo va apostar per Chimo Bayo, Javier Ambrossi per Fernando Torres, Nuria Roca per Guti, Paz Vega per Miguel Ángel Silvestre i José Mota per Jorge Fernández.


José Manuel Calderón, el Gos de 'Mask Singer', li va explicar a Arturo Valls com va aconseguir mantindre la seua identitat en secret sota la màscara del 'Gos' per a amics i família: "Ho sabíem cinc persones, la meua dona i poc més. I jo sabia que la meua mare ho veia...".

José Manuel Calderón gos en 'Mask Singer' | Atresmedia


"L'actuació era tot en contra del que jo soc normalment. Han fluixejat. Llull o Rudy Fernández podria haver sigut ací. Més difícil per a Pau Gasol i Marc Gasol pel tema de l'altura", va reconéixer l'exjugador de la NBA.
"Estic molt feliç d'haver dit que sí", va reconéixer Calderón.


Mask Singer 2: Mar Flores desemmascarada com a Flamenc

 

Després de la sorpresa del jugador de bàsquet i el seu 'perreo', va arribar el torn de Flamenc. 
Per la seua part Mar Flores es va desemmascarar com el 'Flamenc' de 'Mask Singer' al ritme de 'Sweet Dreams', aconseguint mantindre la seua identitat secreta 'Plàtan' i 'Monstruita'.

Mar Flores, Flamenc en 'Mask Singer' | Atresmedia


En el cas de la identitat de 'Flamenc' els investigadors de 'Mask Singer' tampoc van tindre les coses molt clares. Javier Calvo va apostar per Carmen Lomana, Javier Ambrossi per Goya Toledo, Núria Roca per Laura Sánchez, Paz Vega per Naty Abascal i José Mota per Maribel Verdú.


Les teories, no obstant això, no van donar en el blanc. Sota Flamenc estava Mar Flores.Qui són 'Monstruita' i 'Plàtan' en Mask Singer?

 

Mar Flores i José Manuel Calderón són els últims desemmascarats de 'Mask Singer' després de 'Menina' ( La Toya Jackson), 'Gateta' ( Isabel Preysler), 'Papallona' ( Esperanza Aguirre), 'Ángel' ( Paloma San Basilio), 'Cactus' ( Eva Hache), 'Granota' ( Josep Pedrerol) i 'Medusa' ( Mel B).


Queden per descobrir les identitats de 'Monstruita' i 'Plàtan'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La carta d'Antonio David Flores en la qual ataca sense pietat a Rocío Carrasco" "Rafa Mora confessa l'atracció que sentia José Luis Moreno per ell: 'Em volia cuidar'"