No tornem a la mateixa merda!: la brega de Carlota Corredera

“Per a estar en este programa no sols cal treballar molt, també s'ha de saber conviure”, els ha recordat Carlota Corredera a Rafa Mora i a Anabel Pantoja

Que Rafa Mora i Anabel Pantoja no se suporten és molt més que evident, a més que se sabia des de fa molt temps, però esta última setmana se'ls ha anat de les mans.


Després de la gran brega que van tindre la setmana passada, hui ho han tornat a repetir, per la qual cosa la presentadora de ‘Sálvame’, Carlota Corredera ha esclatat: “No tornem a la mateixa merda!”.


Després de la magnífica coreografia que els col·laboradors han fet de les millors cançons de ‘Queen’, en la qual estaven Rafa i Anabel, els dos han començat a llançar-se pulles i retrets: Rafa ha lamentat que ell no tinga “el pes del cognom Pantoja” i Anabel li ha recordat que ella, com molta gent, és filla d'una mare que “treballa en administració”.

Carlota: "Al final, no em creuré el vostre perdó"

 

Com a Anabel el que més el molesta és que nomenen la seua família, de nou, s'ha enfadat amb el seu company, al qual ha recordat que va ser “expulsat per l'audiència”. En veure esta nova discussió, Carlota Corredera ha dit basta i s'ha posat molt seriosa amb els dos col·laboradors:
“Com seguiu així, no podreu estar junts en el plató i jo no em creuré el vostre perdó. Heu de fer un esforç perquè en ‘Sálvame’ no sols s'hi ha de treballar molt, també cal saber conviure”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Telecinco ja té un acord amb una altra persona per parlar de Rocío Carrasco" "Ultimàtum a Jordi González: Haurà d'acceptar per a continuar treballant"