'Me Resbala' torna després de 2 anys sense emetre's

El programa humorístic d'Antena 3 presentat per Arturo Valls ja ha gravat la seua 5a temporada.
Arturo Valls seguirà presentant 'Me resbala', que ja ha gravat la seua 5a temporada | Antena 3

 

L’humorístic programa d’Antena 3 ‘Me Resbala’ torna amb la seua quinta temporada després de dos anys sense emetre’s. Este divertit programa presentat per l’humorista valencià Arturo Valls s’ha gravat fa tres setmanes i actualment es troba en fase d’edició, per la qual cosa d’ací poc podrem disfrutar d’este format de nou. En esta nova edició podrem vore a artistes com Carlos Latre, El Monaguillo, Edu Soto, Silvia Abril, Anabel Alonso, Vaquero, David Fernández, Luis Larrodera, Toni Acosta, La Terremoto de Alcorcón o Laura Sánchez.

 

Carlos Latre, un dels humoristes que intervindrà en 'Me resbala' | CEDIDA

 

A tots estos personatges de l’humor s’haurà de sumar una nova incorporació que s’ha afegit com a novetat esta temporada: el ‘showman’ Mario Vaquerizo. D’esta forma, vorem al músic i marit d’Alaska participar en el ‘Teatro dependente’ del programa, o en proves com ‘Palabras corrientes’ o ‘¿Está Consuelo?’, i en altres novetats més que el programa tindrà durant esta nova etapa.

 

Per tant, el programa, que es va estrenar en 2013, torna carregat de novetats, tot i que de moment encara no se sap la data exacta d’estrena ni si està previst rodar més temporades.

 

Mario Vaquerizo serà una de les cares noves en la 5a temporada de 'Me resbala' | València Diari

 

També et pot interessar... 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!