EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Mercedes Milà retorna després d'haver superat problemes d'estrés

La periodista ja va regressar a Movistar+, però ara pretén consolidar-se amb la segona temporada de 'Scott i Milá'
Mercedes Milá torna a la televisió | Cedida

 

Mercedes Milà tornarà a la televisió amb la segona temporada de 'Scott i Milá' que s'emetrà en el canal #0 de Movistar+. En este programa, la periodista farà un interessant exercici periodístic, abordant alguns temes d'actualitat des d'una perspectiva més emocional.

Retorn de Mercedes Milà

L'arribada d'esta nova temporada suposa el retorn definitiu de la periodista a la televisió, després del seu ressonat adéu de 'Gran Hermano'. És cert que Mercedes Milà ha conduït i col·laborat en altres formats una volta va eixir del programa estrella de Telecinco, però en cap d'ells ha conseguit mantindre continuïtat.

Mercedes Milá amb el seu gos Scott, en la presentació del programa 'Scott i Milá'   | El PERIÓDICO

 

Molt s'ha especulat sobre l'abandonament de GH, alguns afirmen que Mercedes Milá no estava del tot contenta amb el seu salari, però la realitat és que la periodista necessitava descansar.

Depressions i estrés, principals enemics

Va ser en una entrevista amb Jordi Évole en 'Salvados' a on la periodista va reconéixer els motius de la seua eixida de Telecinco. La seua salut no estava bé i Milá va confessar haver patit depressió durant l'última etapa de 'Gran Hermano'. L'estrés també va ser un punt d'inflexió per a decidir deixar el format. Els metges van ser qui van aconsellar i pràcticament ordenar a Mercedes que parara i que es prenguera un més que merescut descans, després de tants i tants anys de treball.

Mercedes Milá va patir depressions durant l'última etapa de 'Gran Hermano' | Telecinco

 

En este instant, la periodista va tornar a viure amb sa mare i va seguir amb els tractaments oportuns. Ara, després de tot este temps, Milá torna amb les piles recarregades amb l'objectiu de consolidar el seu programa, 'Scott i Milá'.

 

També et pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!