ÚLTIMA HORA

🚨 MARTA CALVO: Presó provisional per a Jorge, el principal i únic sospitós de l'assassinat

Mercedes Milà diu adéu a sa mare en un emotiu funeral

Mercedes Mencos va morir divendres, després de lluitar contra una llarga malaltia
Mercedes Milà durant l'enterrament de sa mare, Mercedes Mencos | València Diari

 

La coneguda presentadora Mercedes Milà va rebre divendres una de les pitjors notícies possibles. Sa mare, Mercedes Mencos, va morir després de lluitar contra una llarga malaltia. El seu funeral s'ha celebrat este dissabte, en la parròquia de Santa Magdalena d'Esplugues del Llobregat, localitat natal de la presentadora, a on sa mare continuava vivint. 

 

Mercedes Milà s'ha emocionat en diferents ocasions en el funeral de sa mare | GTRES

 

No hi ha dubte que la notícia ha suposat un colp molt dur en la vida de Milà, que en els últims anys ha fet tot el possible per acompanyar-la en tot moment. De fet, fins i tot es va traslladar a Esplugues amb la idea de passar més temps al seu costat. «Ara tinc l'oportunitat d'estar molt amb ella i no la vullc perdre», va assegurar en una entrevista en ¡Qué tiempo tan feliz!' la mítica presentadora de 'GH'. 

 

Un funeral marcat per l'austeritat i la discreció

El que no es pot negar és que la família Milà és molt estimada en el seu poble, ja que han sigut moltíssimes les persones que s'han volgut acostar a l'església per a despedir-se de Mencos. Durant el funeral s'han viscut moments molt emotius com, per exemple, l'abraç de Mercedes Milà a son germà Lorenzo, però també algun somriure de complicitat. 

 

Mercedes Milà al costat de son germà Lorenzo, durant el funeral de sa mare | València Diari

 

Enmig de tota esta emoció, la presentadora també ha protagonitzat un segon moment emotiu. Mercedes portava en les mans un ram de flors que va entregar a una de les seues nebodes, després que ella li dedicara una preciosa cançó a la seua iaia.

 

La presentadora ha estat acompanyada per familiars i amics, que no han dubtat en abraçar-la | GTRES

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!