Miki Nadal, condemnat per vexacions a la seua exdona

Esta mateixa setmana es confirmava que l'humorista i la seua parella havien posat fi al seu matrimoni
Miki Nadal, condemnat per vexacions a la seua ex, Carola Moreno | La Sexta

  

Miki Nadal ha viscut la seua particular setmana 'horribilis' durant estos últims dies. El passat dimecres es feia pública la notícia de la separació de la seua dona, Carolina Moreno Escámez, segons una exclusiva de la revista 'Lecturas'. En les últimes hores, s'ha conegut que l'humorista de La Sexta ha sigut condemnat per vexacions a la seua ex. 

Un jutjat de Violència contra la Dona l'ha considerat culpable d'un delicte de violència de gènere lleu, pel que haurà de realitzar treballs per a la comunitat, pendents de ser concretats.

Segons explicava 'Elcierredigital', este és l'últim episodi convuls d'una relació que ja feia uns dos anys que no vivia el seu millor moment. El desencadenant de la denúncia hauria sigut una discussió verbal entre els dos a on s'haurien recriminat alguna infidelitat. 

També va tindre un conflicte amb la seua sogra

El començament de l'allunyament entre Nadal i Moreno podria haver tingut lloc l'any 2017. Aquell any, el matrimoni va patir la terrible pèrdua d'un fill, després que Carola, filla de l'exjugador del Barça Julio Alberto, tinguera un embaràs ectòpic –fora de l'úter– i els metges no pogueren salvar la vida del menut. Ella va caure en una depressió que va tensar les relacions dins del matrimoni.  

Miki Nadal i la seua ex dona Carola, vivien una mala ratxa des de 2017 | València Diari

 

Pocs mesos després, la sogra de Miki Nadal va complicar encara més les coses. Carmen Escámez va denunciar el seu gendre perquè no li deixava vore a la seua neta, emparant-se en la Llei de Drets dels iaios de 2003. 

No va participar en el programa de 'Zapeando' del divendres

Esta última mala notícia hauria sigut el detonant per a que l'humorista aragonés haja decidit apartar-se durant un temps del món televisiu. Este mateix divendres de vesprada ja no se'l va poder vore en 'Zapeando', programa de la cadena d'Atresmedia a on és un dels col·laboradors estrella. 

Miki Nadal està passant estos moments difícils vivint a soles en un apartament de Madrid, a l'espera que un jutge decidisca sobre qui es queda amb la casa familiar, que ara mateix ocupen Carmen i la seua filla en comú de 4 anys, Carmela.   

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"POLÈMICA: L'erecció de l'actor Óscar Casas en públic" "Amador Mohedano desmentix els rumors més greus de la seua vida"