Miki Nadal i Carola Escámez posen fi al seu matrimoni

La parella, que feia cinc anys que s’havia casat, ha sorprés amb la seua ruptura sentimental.
Miki Nadal i Carola Escámez posen fi al seu matrimoni | INSTAGRAM

 

Si fa poc eren notícia la boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio i la seua història d’amor, o el matrimoni de Carla Pereyra i Simeone, hi ha altres parelles que no estan passant el seu millor moment. És el cas de l’humorista i col·laborador de ‘Zapeando’, Miki Nadal, qui s’ha separat de la seua dona, Carola Escámez. La responsable d’haver comunicat este inesperat fet ha sigut la revista ‘Lecturas’, a través d'una exclusiva que explicava el final dels seus cinc anys de matrimoni.

Miki Nadal ja no viu amb la seua dona

La notícia, publicada fa unes hores, ha agafat a tot el món desprevingut. Pareix que Miki s’ha traslladat a viure fora de la casa familiar, una clara senyal de la seua ruptura sentimental amb Carola Escámez. Carmela, la seua filla en comú que va nàixer un any després de contraure matrimoni, es troba amb sa mare.

El més sorprenent és que l’humorista i actor es mantenia molt actiu en les xarxes socials i sempre dedicava una publicació d’amor a la seua parella. Des de feia mesos, els dos compartien imàtgens on eixien junts.

No obstant, els obstacles als quals s’han hagut d’enfrontar han pogut ser el detonant d’este punt final. Recordem que la sogra de Miki Nadal, Carmen, els va demandar perquè no li deixaven vore a la seua néta. Va ser una polèmica que va acabar amb una forta discussió i un juí.

El conflicte amb la mare de Carola va ser molt dur per a la parella, que va decidir trencar tota relació amb ella. Encara no estan clars els motius de la seua ruptura sentimental, i cap dels implicats ha fet pública la seua opinió al respecte. Tocarà esperar a què es manifesten per a saber com dirigixen els seus camins per separat.

Miki Nadal i la seua parella han decidit continuar els seus camins per separat | INSTAGRAM

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El rei Joan Carles, «humiliat i vexat» abans de la seua retirada" "El dur atac de la tia de Letícia a la monarquia: «Està obsoleta i és anacrónica»"