Un nou programa de Telecinco podria tornar a juntar a Adara i Gianmarco

La cadena prepara un nou format de 'Gran Hermano'
Adara i Gianmarco | Telecinco

Per als qui van confiar plenament en la relació nascuda entre Adara Molinero i Gianmarco Onestini, pareix que podran disfrutar d'un encontre entre els dos protagonistes del que ha sigut una de les relacions més complicades de l'any que ja hem deixat arrere.

Si en un primer moment Telecinco hauria decidit prescindir de tot el que està relacionat amb 'Gran Hermano', ara pareix que treballen amb una excepció i que ens permetrà disfrutar de l'essència que ha deixat l'última edició de 'Gran Hermano VIP'.

La cadena volia cobrir l'absència de 'Gran Hermano' amb 'La isla de las tentaciones' i 'Supervivientes', però segons informa FórmulaTV, Mediaset i la productora de l'exitós concurs de telerealitat estan treballant en una espècie de retrobament d'exconcursants de diferents edicions del VIP, en el que hauran d'ajustar els seus comptes pendents. Els noms dels concursants encara no s'han revelat, però molt possiblement Adara i Gianmarco tindran una plaça assegurada en este format, a causa de la gran expectació que s'ha generat sobre ells.

Sense la marca 'Gran Hermano'

El que sí que està clar és que este format no se farà baix el nom de 'Gran Hermano', ja que volen fer-lo descansar durant una temporada. D'esta manera, el concurs arribarà amb un nou nom i no sabem si amb unes noves normes que, d'esta manera, remodelarien el concepte per complet.

La llista de concursants s'elaborarà amb noms de totes les edicions passades de 'Gran Hermano'. Estes relacions no han de ser estrictament de parelles sentimentals, sinó que també poden ser concursants units per altres conflictes dins de la casa més famosa de la televisió.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Llàgrimes en la despedida de 'Mujeres y hombres y viceversa' de Toñi Moreno" "Vídeo: Una excol·laboradora acusa a 'Sálvame' de masclista en una connexió en directe"