El nou treball de Sofía Suescun després de ser vetada de Mediaset

Netflix l'ha fitxada com a comentarista de ‘Amor con fianza’

Sofia Suescun | GTRES

Mediaset hauria vetat a Sofia Suescun de tots els seus programes per haver rebutjat treballar amb l'agència de representació d'influencers de Mediaset, coneguda com a Like O Management. El grup de comunicació ha prescindit des de llavors dels seus serveis i ella viu ara de les xarxes socials, però ha tardat molt poc temps a trobar un nou treball: ara comenta realities amb Netflix.


La plataforma de streaming va estrenar fa poc més d'una setmana ‘Amor con fianza’, el seu nou programa de producció espanyola presentat per Mónica Naranjo i amb clares reminiscències a l'illa de les temptacions. Aquest dijous s'ha estrenat el seu gran final, i demà, Sofía Suescun serà una de les comentaristes que parle d'aquest programa en directe a través de les seues xarxes socials.

Una tàctica que busca acostar el format a Twitter i Instagram després d'haver comprovat que estrenar tots els seus episodis alhora no genera el mateix soroll.


La tècnica de Netflix no sols comptarà amb la col·laboració de la reina dels realities de Telecinco. Altres rostres com el de Nicole, la guanyadora de la primera edició de 'Insiders' o Brioix Enfurida, un conegut influencer que arrasa en xarxes socials també participaran en aquest debat final.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Isabel Rábago, nova expulsada de 'Secret Story', revela el seu secret" "Carmen Alcayde es regira davant la greu acusació de 'Sálvame': 'Vull veure proves'"