Olga Moreno esclata contra Rocío Carrasco: Vull que s'assabente la gent!

La supervivent, entre llàgrimes: "Només volia ajudar a eixos xiquets perquè tingueren una infància bonica"

Olga Moreno tornarà a Espanya com a finalista de 'Supervivientes 2021', i no podria estar més contenta amb com ha fet el seu concurs. La dona d'Antonio David Flores ha aconseguit animar-se durant estos últims dies després de les dures setmanes que ha passat, i fins i tot ha recuperat la bona relació amb la qual fora el seu major suport a l'illa, Melyssa Pinto, poques hores abans de tornar a Espanya.


Ha sigut precisament amb Melyssa amb qui la sevillana ha tingut temps de reflexionar sobre el viscut i intentar imaginar com serà la seua tornada a Espanya. Després de 98 dies, Olga està més que preparada per a enfrontar-se al que haja de vindre.

“Noranta-huit dies, Mely... sembla que no anava a arribar mai'”, li confessava a Melyssa, que al seu torn esperava amb ganes abraçar a la seua família, “Em passa igual. Estic ja fora. És que ja només pense en aqueix moment d'abraçar als meus. Quines ganes!”.


En 'Supervivientes: Connexión Honduras' s'hi ha vist com una vegada més Olga s'emocionava pensant en tots ells. En concret, ja està imaginant l'imminent retorn a Espanya i el retrobament. "El meu David abraçant-ho, anem, ha de ser... Ha d'estar desitjant veure'm. El xiquet ja és que és obsessió. El xiquet ha d'estar... Mor amb mi", va imaginar al costat de Melyssa sobre David Flores.

De les seues declaracions, una cosa crida l'atenció: no esmenta en cap moment a Rocío Flores. La sevillana s'ha guardat prou bé de nomenar la filla del seu marit, sobretot després de no haver viatjat a Hondures a visitar-la, com estava previst.


La carta que marcarà la final de 'Supervivientes 2021'

 

Però, a més, hem sabut que els cinc finalistes de 'Supervivientes' han rebut una carta de els seus excompanys. Olga la va rebre de Marta López i tal sembla que li van calar tant les seues paraules que la concursant no hauria pogut reprimir tot el que fins ara porta callant.

En el programa coneixíem un avançament: "Només volia ajudar a eixos xiquets perquè tingueren una infància bonica. Vull que s'assabente la gent! No és just. És un pare exemplar. Som bones persones, hem patit tant, tant, tant... Però si abans era fort, ara més. No deixaré que ningú calcigue a la meua gent", ha dit Olga en el que sembla ser una resposta clara a la sèrie documental de Rocío Carrasco, els primers episodis de la qual sí que va veure la supervivent abans de la seua partida a Hondures.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Compte enrere de 'Supervivientes 2021'" "Olga Moreno arrasa en 'Supervivientes' contra tot pronòstic"