Preestrena del primer capítol de 'L'Alqueria Blanca' en exclusiva en 16 localitats

El pròxim dimarts començarà 'L'Alqueria en Ruta' per tota la Comunitat Valenciana.

L'Alqueria Blanca torna a la programació d'À Punt Mèdia. Però abans de l'estrena de l'esperada nova temporada, des dels mitjans públics s'ha dissenyat L'Alqueria en Ruta, per a mostrar en exclusiva el primer capítol i poder acostar la sèrie als espectadors.

Primícia del primer capítol de l'Aqueria Blanca

En L'Alqueria en Ruta es projectarà en primícia del primer capítol de la nova temporada sèrie que pròximament s'emetrà en la televisió d'À Punt. Per a convocar els veïns i veïnes de les 16 localitats, els ajuntaments han cedit un espai públic on poder realitzar l'acte. Tots els espais tindran un aforament limitat.

Els afortunats seguidors i seguidores de la sèrie que aconseguisquen una entrada tindran l'oportunitat de veure un capítol abans de la seua emissió i podran fer-se fotos en els elements promocionals preparats per a l'ocasió.

Estes fotos formaran part de les galeries d'imatge que es publicaran en el web d'À Punt. El públic de les diferents localitats podrà gaudir també de la presència d'alguns dels actors i actrius més estimats de la sèrie.

El teatre El Raval de Castelló és el primer espai que acollirà este dimarts 21 de setembre, a les 19:00 hores, la primera preestrena de L'Alqueria Blanca. L'entrada del públic serà de 18:15 fins les 18:45, fins a completar l'aforament del teatre.

En esta ocasió acudiran al esdeveniment Nelo Gómez (Xavi), Jaime Linares (Narcís) i Amparo Oltra (Marisol), Paco Sarro (Ferri) i Paloma Vidal (Victoria).

A més, el programa Bona Vesprada, presentat per Màxim Huerta, connectarà en directe amb el Teatre del Raval de Castelló i anunciarà la data d'estrena de la nova temporada en la televisió valenciana.

Tota la informació de 'L'Alqueria en Ruta' en web i xarxes socials

El mapa interactiu amb les localitatshoraris i els espais on tindrà parada L'Alqueria en Ruta es pot consultar en el web de L'Alqueria Blanca alqueriablanca.apuntmedia.es, on també es publicarà cada dia una galeria de fotos amb una selecció de les millors imatges de cada jornada. Totes les novetats de les preestrenes, els actors i actrius que hi participen i sobretot com es podran aconseguir entrades es publicarà en les xarxes socials d'À Punt i de L'Alqueria Blanca.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Terelu i Bigote Arrocet protagonitzen un tibant enfrontament en 'Secret Story'" "Fran Rivera confessa que va ser víctima d'assetjament íntim amb 16 anys"