Rocío Carrasco trenca el seu silenci després dels rumors d'embaràs

Rocío Carrasco reapareix este dilluns en 'Sálvame' per a anunciar una cosa important


A l'espera de conéixer quin és el desig que està a punt de complir, Rocío Carrasco gaudeix de l'estiu en companyia de Fidel Albiac. Ja va avisar en l'últim lliurament de la seua sèrie documental, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, que el seu principal objectiu a curt termini era el d'intentar deixar de malviure i gaudir d'una vegada per sempre dels plaers que brinda la vida, i sembla que l'està aconseguint.

‘Socialité’ ha tingut l'oportunitat de parlar amb la filla de Rocío Jurado en la seua última aparició pública. Carrasco va acudir a l'últim concert del guitarrista flamenc Daniel Casares, espectacle en el qual també participava la seua gran amiga, la cantant Anabel Dueñas. De fet, la que fora concursant de ‘Operación Triunfo’ li va dedicar una de les cançons que va interpretar sobre l'escenari, alguna cosa que va emocionar a la presentadora.


“Estic contenta, feia temps que no estava contenta. Dins de tot el que cap, estic contenta", va dir una somrient Rocío Carrasco en ser preguntada pel seu estat anímic. Des que s'anunciara en ‘Sálvame’ que dilluns que ve revelaran el desig que la mare de Rocío Flores està a punt de complir, molt s'ha especulat sobre el que pot ser, des que vaja a obrir d'una vegada per sempre el museu dedicat a la memòria de la seua mare, que es convertira en la nova ‘defensora de l'audiència’ o, fins i tot, que estiga embarassada.


Sobre esta última hipòtesi, Carrasco s'ha mostrat sorpresa quan li l'ha plantejada el reporter. “Eh, què ha passat? Sí, això és una de les coses que volia fer…”, va dir sense voler entrar a confirmar-ho o desmentir-ho. "Sembla que no està embarassada, és un projecte, però ella vol", va valorar María Patiño en veure les imatges.
La membre del clan Jurado va explicar que este estiu es posarà a la feina per a anar preparant la segona temporada de la seua reeixida sèrie documental. “L'estiu es planteja bé. Fent coses i preparant ‘En el nombre de Rocío’”, va revelar. A més, va confirmar que l'emissió de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ li ha canviat la seua vida per sempre. “Sí, crec que sí, esperem que sí”, va assenyalar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Malestar en 'Sálvame' davant la volta d'una Campos al programa: Quina peresa" "Kiko Hernández es fica amb el físic de Rocío Flores i les xarxes esclaten"