Rocío Flores continua defensant al seu pare malgrat les proves de la seua mare

Després de les proves aportades per la seua mare: "No seré qui jutge un matrimoni de dos persones"

Rocío Flores ha tornat a ‘El programa de Ana Rosa’ i ha parlat sobre la docuserie de la seua mare Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, les seues xarrades amb el seu pare Antonio David i com està gestionant tota la informació i documents que està proporcionant la seua mare a tota Espanya.

La col·laboradora va començar parlant després de les seues llàgrimes en el plató de 'Supervivientes' en veure les paraules que li dedicava la dona d'Antonio David. No obstant això, Rocío Flores ha volgut distingir les relacions entre la seua família: "Olga és Olga i la meua mare és la meua mare".


La neta de ‘la más grande’ ha explicat que, "la perspectiva que tinc ara és centrar-me en mi, en la meua pròpia salut mental i afrontar de la millor manera possible i calma". De fet, reconeix que està "en procés" de rebre ajuda als seus problemes.

"Òbviament no és el millor moment de la meua vida, diria que és el pitjor, llevant les dos pèrdues importants que vaig tindre en la meua vida, la de la meua àvia materna i avi patern, et diria que sí", matisa davant els col·laboradors.


Sobre les acusacions cap al seu pare Antonio David

Rocío Flores sobre les coses que ha pogut descobrir en la docuserie ha sigut contundent, "el que he viscut és el que jo sé i és el que he viscut".

Rocío ha explicat que, "estic sent una persona bastant objectiva, quan veig que el meu pare ha fet alguna cosa que no ha estat bé, independentment de la sèrie, he sigut la primera persona que ha parlat amb ell i li he dit les coses que no em sembla bé".


No obstant això, d'altra banda, Rocío no permet que es discutisca la figura d'Antonio David, "ara, que s'arribe a qüestionar el paper de pare, no".

Els documents aportats per la seua mare i les proves

Marisa Martín-Blázquez li pregunta per la situació de l'hospital, l'ingrés del seu germà, que ningú va cridar a la seua mare i que Rocío Carrasco va aportar proves de la seua estada a l'hotel. La filla, amb el gest seriós, és ferm, "no seré la persona que jutge un matrimoni de dos persones".


La periodista insisteix que existeixen evidències que la seua mare té raó i Ro Flores finalitza, "jo cada vegada que m'he pronunciat en referència al documental han sigut per dos fets concrets, per dos motius en concret, i no continuaré opinant del documental".


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jo també tinc la meua opinió, la qual cosa pensa Isa Pantoja sobre el conflicte" "Sandra Pica i Tom Brusse es retrobaran a Hondures"