La segona temporada de 'Hanna' s'està rodant en Espanya

La sèrie d'Amazon compta amb cinc nous fitxatges
La segona temporada de la sèrie d'Amazon 'Hanna' s'està rodant en Espanya | Cedida

Una volta més, Espanya és protagonista de la segona temporada de 'Hanna', sèrie d'Amazon Prime. I, si en octubre van estar filmant en la zona dels Monegres, en Aragó, ara li ha tocat a Barcelona ser l'escenari d'esta ficció d'èxit protagonitzada per Esme Creed-Miles, Joel Kinnaman i Mireille Enos.

La sèrie, igual que la pel·lícula del 2011 protagonitzada per Saoirse Ronan i Eric Bana, se centra en una adolescent –Hanna (Esme Creieu-Milers)– que ha sigut educada en un bosc lluny de la civilització per son pare (Joel Kinnaman, 'The killing'). Els dos intenten escapar d'un grup que vol caçar-los i acaben separats per culpa de l'equip de la CIA capitanejat per Marissa Wiegler (Mireille Enos, 'The Killing', 'Good omens').

Cinc nous fitxatges

Esta segona temporada de 'Hanna' compta amb cinc nou actors en el repartiment: Dermot Mulroney ('La boda del meu millor amic'), Anthony Welsh ('Black Mirror', 'Fleabag'), Severine Howell-Meri, Cherelle Skeete i Gianna Kiehl.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Primeres paraules de Carme Chaparro després de ser apartada de 'Cuatro al día'" "La decisió de Telecinco amb 'GH VIP' que no agradarà gens"