Sonsoles Ónega confirma la segona parella de 'La casa fuerte'

Els dos participants conviuran amb Maite Galdeano i el seu fill Cristian Suescun
Ferre entrarà al nou concurs amb la seua nóvia | València Diari

Després de més de tres mesos d'emissió, este dijous arriba la gran final de 'Supervivientes 2020' a Telecinco. La cadena ja es prepara per al seu nou reality, 'La casa fuerte', a on van anunciar fa uns dies que Maite Galdeano i el seu fill Cristian Suescun eren els primers concursants confirmats. Ahir, en el programa especial de 'SV', Sonsoles Ónega va desvelar el nom de la segona parella que entrarà també a participar en la casa. 

Esta parella també forma part de l'univers 'Supervivientes', ja que els components són ni més ni menys que Ferre, concursant d'esta edició de 2020, i la seua parella Cristina, que ha defés al jove en els platós al llarg de tota la seua estada en el concurs. Ferre es va vore obligat a presenciar gran part del reality des d'Espanya, ja que va ser el quint expulsat.

 

Com serà el nou reality de Telecinco?

Els concursants participaran en el reality per parelles i conviuran tots en una casa rural situada en la serra de Madrid. La mecànica del programa consistirà en que les parelles hauran de fer proves cada dia amb l'objectiu de conseguir diners i acumular-los en la caixa forta de l'habitació, que serà el premi final. Els concursants estaran repartits; alguns dormiran en esta habitació i altres en el jardí. L'objectiu dels que dormen fora és assaltar als seus rivals per a quedar-se tant amb l'habitació com amb la caixa forta. 

El programa s'emetrà en Telecinco i en Cuatro i comptarà amb dos gales setmanals. Els presentadors, en este cas, seran Jorge Javier Vázquez i Sonsoles Ónega, que s'estrena en esta classe de programes. Tot i que encara no està confirmat, s'espera que el concurs es comence a emetre a partir del pròxim 11 de juny, una setmana després de la gran final de 'Supervivientes', i demà en 'Salvame' es desvelarà la tercera parella que participarà en el reality. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Revelen el dineral que guanyen els finalistes de 'Supervivientes'" "La sorpresa inesperada que espera als concursants de 'Supervivientes'"