Tamara Falcó, guanyadora de la 4a edició de 'Masterchef Celebrity'

Els dos duelistes han lluitat fins al final per a apoderar-se del desitjat premi
Tamara Falcó guanya 'Masterchef Celebrity' contra tot pronòstic  | GTRES

Ningú anava a dir que la Tamara Falcó confusa dels primers dies es podria acabar convertint en la flamant guanyadora de 'Masterchef Celebrity'. Ha tingut setmanes complicades i s'ha mogut sempre en una corda fluixa, aspectes que poc indicaven que es trobaria en la batalla final del concurs.

El jurat ha destacat d'ella la seua entrega i la seua intenció de voler superar-se en cada moment. Les seues elaboracions finals han sigut cuidades, ben treballades i amb un punt de sofisticació que només ella podia aportar. Estes característiques han sigut aplaudides pels allà presents, que han degustat els plats de la filla d'Isabel Preysler. Tamara ha decidit donar els 100.000 euros de premi a l'ONG 'Mensajeros de la paz'.

Un rival molt dur

L'actor Félix Gómez, també aspirant a la gran final, no li ho ha posat gens fàcil a la Falcó i ha tret les ungles fins a l'últim minut. Les seues elaboracions han sigut perfectes, però la seua pròpia exigència ha acabat convertint-se en el seu pitjor enemic. De totes maneres, deixa una gran petjada dins del format culinari de la televisió pública.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Perilla la programació nadalenca de La 1" "Una pel·lícula filmada en territori valencià triada com la millor de 2019"