Un taxista tira a Marta Sánchez després d'un terrible altercat en el cotxe

El gremi del taxi està cansat de ser maltractat per molts famosos

El programa de Telecinco "Socialité" ha tret una nova notícia referent al cor i ha deixat anar una bomba que ells mateixos van anunciar a través de xarxes socials i que ha tingut desigual resposta.

<

>


Sembla que molts dels famosos tracten fatal o se senten superiors en este cas als taxistes, un gremi que ha d'aguantar molt i que estan al servei d'aquell ciutadà que requeresca del seu servei.

Els taxistes no han d'aguantar-ho tot

Els taxistes, a través de 'Socialité', destapen als famosos més maleducats. I és que no és or tot el que rellueix en els famosos que veiem en televisió, o sí?

<

>

Com és el tracte que li processen al col·lectiu dels taxistes?

El programa "Socialité" ha parlat amb diversos taxistes els quals destapen qui són els famosos més maleducats amb ells. Miguel Bosé, Santiago Segura i Boris Izaguirre, estan en la llista.

Quin és el testimoniatge més polèmic?

El testimoniatge més polèmic és el que enlletgeix a Marta Sánchez. A la cantant li van cridar l'atenció per posar els peus sobre el seient i ella va reaccionar "de manera superba" i "amenaçant al taxista". Van acabar expulsant-la després de protagonitzar una brega a l'interior del vehicle. Però no és l'única assenyalada pel gremi, indignat amb altres famosos.

El programa investiga sobre possibles altres famosos

El programa presentat per María Patiño han volgut investigar i així poder descobrir altres noms de persones conegudes: Anabel Pantoja li va tirar la culpa al taxista per arribar tard, Miguel Bosé desinhibit en el cotxe i sense diners per a pagar-li, Boris Izaguirre es va posar a registrar el seient i va ser expulsat, Pepe Navarro donant indicacions al conductor, Terelu Campos amb actitud superba, Santiago Segura amb "presses i dèspota"... els taxistes estan molt enfadats amb tots ells per les seues faltes de respecte.

Segons els taxistes, també n'hi ha macos

Un taxista ens conten que Pablo Alborán va ser "maleducat, prepotent i dèspota", igual que Pedro Almodóvar i Lolita. Pitjor no tots tenen mala fama. Lola Herrera, Chelo García Cortés, Omar Montes, Belén Esteban reben bones paraules per part dels taxistes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Joaquín Sánchez, futbolista del Betis, tindrà un programa propi en Atresmedia" "Rocío Flores evita en l'últim moment una trobada amb la seua mare"