Terelu Campos obre els ulls a Emma García sobre Rocío Flores

Després de la entrevista de María Teresa Campos divendres en 'Viernes Deluxe' Emma García ha trencat una llança a favor de Rocío Flores i Terelu li ha 'frenat en sec' amb la seua opinió sobre este tema

La presentadora Emma García sempre ha defensat a Rocío Flores i en esta ocasió ho ha fet una altra vegada, ha tornat a mullar-se sobre el que pensa de la dura història familiar de Rocío Carrasco i els seus fills, Rocío i David Flores. La presentadora de 'Viva la Vida' ha verbalitzat en més d'una ocasió els seus desitjos que la filla de Rocío Jurado puga acostar-se als seus fills i recuperar el temps perdut i, encara que al principi va manifestar els seus dubtes sobre la història, ara que l'ha conegut té una opinió molt sòlida sobre el conflicte.

Este dissabte, després de la potent entrevista de María Teresa Campos en 'Divendres Deluxe', ha abordat el tema des del punt de vista de Rocío Flores. María Teresa Campos va parlar per primera vegada de com va viure ella la pallissa de Rocío a la seua mare i va enlletgir la seua actitud.

El que pensa Emma García de Rocío Flores

"Esta xica no estava bé quan va fer això, no estava bé. Després del que va fer no crec que estiga bé, això no li fa bé a ningú i menys a una nena cap a la seua mare", ha començat comptant.

"No ho justifique"

"Tant de bo algun dia puga sanar al marge de la relació amb la seua mare. Potser ni és conscient que ho va fer... Estic donant la meua opinió i no vull justificar res", ha afegit. Les seues paraules han tingut una reacció directa de Terelu Campos, present en el plató: "És una opinió molt bonica, però crec que s'allunya de la realitat".

Terelu Campos li obri els ulls a Emma García


Terelu Campos ha frenat en sec a la seua companya Emma García i li ha explicat: "Si jo estic en boca de tot el món quan es fa públic almenys dir 'No pensareu que em sent orgullosa...' Però ella no ha dit res".

Emma ho ha entés

Emma ha entés a la perfecció el parer de Terelu Campos sobre este tema tan sensible i ha resolt el tema: "Tant de bo ella demanés perdó i amb això acabés".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les proves que converteixen a Olga Moreno en còmplice del seu marit" "Itàlia guanya Eurovisió i Blas Cantó fa una gran actuació"