“Si ha de triar entre tothom, es ve amb mi” la confessió d'Olga Moreno

La dona d'Antonio David Flores té clar que el fill de Rocío Carrasco s'aniria amb ella i no amb la seua mare


Olga Moreno deia que mai anava a parlar de la seua vida personal en televisió, i molt menys de la seua família, però des que va arribar a l'Illa de 'Supervivientes' no ha fet una altra cosa.


La concursant ha tornat a sincerar-se sobre la seua família perquè els tira molt de menys i en esta ocasió li va comptar a Carlos el molt unida que està als fills d'Antonio David Flores, el seu marit, i de Rocío Carrasco.

"Jo no sabia que era tan dur. Rocío (Flores) és meravellosa. Té un cor que anem. Ella el que vol és que la seua família estiga junta. Lola ha eixit igual. Són súper semblants sense ser de la mateixa mare", deia sobre les germanes. A més, va llançar una nova picada d'ullet a Antonio David: "En la vida he tingut tantes ganes d'abraçar-ho. No té res a veure amb el que ix en la tele, és un tros de pa".


Olga explicava que des que els fills del seu marit eren xicotets havia estat amb ells, així que ha forjat un gran vincle. "Els estime amb bogeria i ells ho saben. I ells m'estimen a mi. El meu David, si ha de triar de tot el món, es ve amb mi. Ell m'ho diu, que ell sense mi no pot estar", deia.


D'altra banda, les últimes confessions que Olga havia fet sobre ells van fer plorar a Rocío Flores en el plató.Olga confessa què pensa de Belén Esteban i Kiko  Matamoros

No van ser les úniques confessions d'Olga. La supervivent també li va comptar a Carlos Alba què opinava d'alguns col·laboradors de 'Sálvame'.


"Kiko Matamoros és meravellós. Ho veig tan legal. Igual que Belén Esteban, em transmet bon rotllo, em dona molt bona vibra amb ella. M'ha transmés molt d'afecte", va revelar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'El relat de Rocío Carrasco no és l'única veritat', torna a afirmar" "Nova secció de 'Sálvame' on hi ha que endevinar quins famosos han perdut la vida"