Violeta Magriñán podria tornar a 'Supervivientes' l'any que ve

La valenciana ha hagut d'abandonar el concurs per motius mèdics
Violeta va viure una nit molt dura | TELECINCO

 

Després que Violeta fora evacuada de ‘Supervivientes’ per motius mèdics, finalment, l'organització del programa li va comunicar que havia d’abandonar el concurs pels problemes de salut que arrastra des de l’inici del ‘reality’.

 

L’estat de la vesícula de la valenciana ha empitjorat, situació que dificulta enormement la seua estança en Hondures i, per això, l'organització del programa, baix el consell de l'equip mèdic, ha decidit que no pot continuar concursant i que ha de tornar a Espanya per a sotmetre's a una intervenció i extirpar-li l'òrgan.

 

Amb la notícia, que Carlos Sobera li va comunicar en directe a la de la Vall d'Uixó, a la concursant li va caure el món damunt i implorava, entre llàgrimes, que no volia anar-se'n de l’illa i que volia arribar fins al final del concurs.

 

Podrà concursar en 'Supervivientes 2020'

Tot i la mala notícia, la situació tenia el seu costat positiu, i és que el presentador Carlos Sobera va intentar animar a Violeta comunicant-li la part bona de tot este fet «Si les circumstàncies ho permeten i la teua salut també, podries tornar (...) En qualsevol cas, si no pogueres tornar perquè les circumstàncies no ho permeteren, el pròxim any en ‘Supervivientes’ tindries la plaça assegurada».

 

Violeta podrà concursar l'any que ve| TELECINCO

 

Eixa promesa va alegrar tant a la valenciana, que va cridar i plorar de felicitat a l’instant, en saber que de qualsevol de les maneres podria tornar a concursar en el ‘reality’ de supervivència que, tal com ha manifestat, té moltes ganes de guanyar.

 

També et pot interessar... 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!