INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

'La Voz Kids' calfa motors per a la seua estrena en Antena 3

El programa emetrà dos gales per setmana
'La Voz Kids' s'estrenarà pròximament | Atresmedia

 

Antena 3 prepara l’estrena de ‘La Voz Kids’, que s’emetrà pròximament, de la mateixa manera que ho van fer els seus predecessors en les versions sènior i adults: emetent dos gales per setmana en ‘prime time’, com a mínim, durant la fase d’audicions a cegues. La novetat d’esta edició serà que els espectadors podran vore  les gales amb una setmana d’antelació en l’aplicació d’Atresplayer Premium, la plataforma de pagament de la cadena.

 

Competirà directament amb 'Idol Kids'

Amb esta edició infantil de ‘La Voz’, Antena 3 emet l’última de les tres versions del format que tenia rodades. En eixe sentit, la directora de programes d’Atresmedia Carmen Ferreiro, ja ha anunciat les pròximes gravacions: «en els pròxims mesos, començarem una altra vegada la preparació de les tres franquícies: adults, sènior i 'kids'».

 

Juanra Bonet, Eva González i Vanesa Martín al FesTVal de Vitòria | FesTVal

 

D’esta manera, ‘La Voz Kids’ competirà directament amb ‘Idol Kids’, el ‘talent show’ musical que estrenarà pròximament Telecinco i que comptarà amb la presència de la cantant Isabel Pantoja com a membre del jurat. 'La Voz Kids’, per la seua banda, no es quedarà arrere en els seus fitxatges estrela, i comptarà amb la presència dels ‘coaches’ estel·lars Melendi, David Bisbal, Vanesa Martín i Rosario Flores.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!