Què succeirà si no hem acceptat les condicions d'ús de WhatsApp?

Doncs que a partir de demà, es tindran funcionalitats limitades durant un temps i després es quedaran sense servei

Demà dissabte es compleix el termini perquè els seus clients accepten els nous termes i condicions d'ús que proposa la companyia, els mateixos que van causar una onada de crítiques contra la plataforma al començament d'enguany. La polèmica té a veure amb la privacitat: donar el vistiplau a estos nous termes suposa acceptar que l'aplicació compartisca determinades dades amb Facebook, la signa matriu del servei de missatgeria. I que al seu torn Facebook puga fer negoci amb ells.


La companyia ha assegurat que les noves condicions no tindran efectes pràctics en la privacitat dels residents en un país membre de la Unió Europea, perquè el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) impedeix que es compartisquen les dades amb Facebook.

Però, així i tot, els qui no accepten la nova actualització, encara que es troben a la UE, començaran a partir de demà a tindre un servei limitat. Per exemple, no podran accedir a la seua llista de xats en obrir l'aplicació. Podran, això sí, respondre de moment a les telefonades i videotelefonades i llegir notificacions per a llegir o respondre missatges. I si tenen activades les notificacions, podran tocar-les per a llegir o respondre missatges, així com per a retornar telefonades i videotelefonades perdudes, assenyala l'empresa.


No obstant això, passades unes setmanes “de funcionalitat limitada”, la situació de l'usuari que no haja acceptat es complicarà. “No podrà rebre telefonades, ni notificacions entrants i WhatsApp deixarà d'enviar missatges i trucades al seu telèfon”, explica la companyia. Arribat un moment, i després de rebre notificacions cada vegada més insistents perquè prenguen una decisió, els usuaris hauran d'acceptar les noves condicions o no podran utilitzar WhatsApp “en absolut”.

A més, si un usuari no usa la plataforma durant més de 120 dies, el compte serà eliminat “a fi de mantindre la seguretat, limitar la retenció de dades i protegir la privacitat dels usuaris”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"#Notienecoño s'ha convertit en tendència a les xarxes socials" "Coneixes el espantós repte de tiktok que s'hi ha fet viral?"