Balenciaga i Crocs s'uneixen per a crear unes sandàlies que causen furor en les xarxes socials

Este disseny signat per Gvaslia al costat de la marca americana Crocs ha arribat per a causar furor en el sector de la sandàlia estiuenca
Balenciaga i Crocs s'uneixen per a crear unes sandàlies |

Sota la pertinença de la multinacional francesa Kering, la signatura Balenciaga continua creant furor. La marca d'origen basc ha tornat a crear tendència en xarxes amb una nova col·laboració i és que no hi ha disseny que servei que no capte la nostra atenció. Portar a l'extrem cada accessori, vestit o peça sembla ser el seu 'modus operandi' de la icònica marca.

La nova aliança entre Demma Gvaslia i la marca Crocs ha causat un renou, i és que tal dissenye no pot passar desapercebut. Este disseny signat per Gvaslia s'adapta al 'new trend' de sandàlies estiuenques que este estiu està pegant fort. Taló mesurat baix d'un estil 'stiletto', damunt, uns crocs de plàstic i com no, forats en l'empenya.


Esta creació ha sigut designada amb el nom de Balenciaga Crocs 2.0 i els usuaris de les xarxes estan que cremen amb el disseny. A més, deliberen sobre la seua funcionalitat i dubten sobre la seua incursió real com a sabata de carrer creant així opinions són molt dispars.

Balenciaga Crocs 2.0 és una nova versió del disseny ja creant entre les dos signatures l'any 2017. En aquells dies la plataforma regnava en la moda i com no era d'esperar un disseny tan inimaginable es va fer possible.


Entre els comentaris trobem "grotesc", una "desafortunada fusió" o un "contrasentit", i no obstant això, uns altres aplaudeixen la gran creativitat del creador després de dissenyar una sandàlia amb el qual és el calceu-lo més còmode del mercat.

La seua anterior col·laboració va ser un èxit

La passada col·laboració entre les signatures va estar a la venda grans magatzems com Barney’s Nova York

Estes plataformes amb un to rosa i un to torrat van brillar en les passarel·les de l'any 2017 deixant a tots atònits. Amb una plataforma de 10 cm al costat de pins i joies que a elecció poden enganxar-se en els xicotets forats de les crocs, el seu preu va ser el que va avalar el seu èxit. La creació es venia a un cost de 800 euros i malgrat el seu alt preu i després d'unes hores disponibles el disseny va penjar el cartell d'esgotat en la web.

Disseny de la col·laboració de Balenciaga i Crocs en 2017 | Balenciaga


A més, els 'memes' de xarxes no han tardat a arribar, i com ja és costum us deixem alguns dels millors.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Appel obri Facetime a Android i Window per a competir amb Zoom" "T'agrada Harry Potter? Este espai màgic et transportarà a Hogwarts"