Vídeo: Un ciclista a punt d'atropellar a Ximo Puig

El president de la Generalitat gaudia d'una agradable travessia marítima al costat de la seua parella sentimental, Gabriela Bravo, quan un incident li va canviar els plans
Ximo Puig | GVA

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es trobava gaudint d'una agradable travessia marítima al costat de la seua parella sentimental, Gabriela Bravo, actual consellera de Justícia. No obstant això, un succés va alterar els seus plans. Pel que sembla, un ciclista que es trobava gravant a la parella quasi els atropella. 

“Cura Ximo, compte. Gràcies per tot”, va dir el corredor per a no atropellar-los. A l'instant, el cap del conseller es va inclinar a un costat de la calçada protegint també la seua parella mentre s'acomiadava del ciclista, que va passar pel seu costat a velocitat moderada. 

Pocs metres més endavant, l'autor del vídeo va començar a riure's del succés: "El Ximo Puig, quasi li lleve el perruquí!", va manifestar. Encara que es desconeix la ubicació exacta i el dia dels fets, existeixen elements en el vídeo que ajuden a desxifrar aquestes incògnites: el vestuari estiuenc o el clima assolellat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un client paga 4.000 euros de compte i indigna a Twitter" "El tiquet viral i malhumorat d'un bar de Cádiz: 'Cacique sense llima, els seus morts'"