Cristina Pedroche i Puma dissenyen unes noves esportives

La model, que és imatge de la marca, ha creat les seues pròpies espertives d'estil ‘ugly sneaker’
Cristina Pedroche ha anunciat el llançament de les seues pròpies esportives Puma | PUMA

 

És evident que l’àmbit de la moda i de les ‘celebrities’ són complementaris, ja que les famoses són les primeres a lluir les últimes tendències, a més d’assistir a les desfilades i aparèixer a les portades de revistes. Entre les ‘influencers’ internacionals també en trobem del nostre país, i moltes d’elles creen la seua pròpia marca.

Cristina Pedroche no s’ha quedat enrere i ha fet pública al seu perfil d’Instagram la col·laboració que ha dut a terme amb Puma per dissenyar les seues pròpies esportives.

Cristina Pedroche anuncia el llançament de les seues esportives

Ja es sap que a la model l'apassiona l’esport i la moda, i és per aquest motiu que el llançament de les noves esportives amb la marca Puma no sorprén. Així i tot, els seus seguidors s’han mostrat molt sorpresos amb la notícia, ja que Pedroche no havia comentat res fins ara.

La col·laboradora de ‘Zapeando’ compartia les següents paraules: «Estic molt feliç. Per fi vos puc explicar que aquest dijous ixen a la venda les meues esportives. #LasPumadelaPedroche. Moriré d’il·lusió si vos veig amb elles».

Un disseny únic

El nou disseny, que rep el nom de ‘Las Puma de la Pedroche’, es caracteritzen per un estil que està arrasant aquesta temporada, l'‘ugly sneaker’. A més a més, la model ha volgut personalitzar-les amb colors clarets, reinventant així el disseny de les Puma Nova Mesh.

Imatge de les esportives Puma Nova Mesh de Cristina Pedroche | PUMA

 

En ser una de les ‘influencers’ amb més pes del nostre país, fruit del llançament de les seues esportives a Instagram, la xarxa social s’ha vist inundada de publicacions de les seguidores que volen presumir de tindre abans que ningú les seues Puma de la Pedroche.  

'Influencers' entusiasmades amb la novetat

Moltes ‘influencers’ estan entusiasmades amb aquesta nova promoció de la model, i algunes d’elles com Paula Echevarría, Jessica Goicochea o Laura Matamoros s’han afanyat a comprar-les, les quals poden adquirir-se a un preu de 90 euros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"NOVETATS sobre la comparació de l'ADN del valencià Javier Santos amb els fills de Julio Iglesias" "VÍDEO INCREÏBLE: Un gos guia una ambulància fins al seu amo inconscient"