Uns veïns del Grau de Castelló denuncien que un bar contínua obert tot el dia a pesar de les restriccions

«Estan oberts des de les 08.00 del matí fins a les 22.00 de la nit i entren unes cent persones cada dia», denuncien els veïns
Els veïns d'este barri de Castelló asseguren haver rebut amenaces| València Diari

Els veïns del carrer Gravina del Grau de Castelló es troben indignats a causa d'un bar que contínua obert tot el dia, incomplint les restriccions imposades pel govern valencià. Els afectats asseguren que un gran número de persones entren i ixen durant tot el dia del bar a pesar de les restriccions motivades per la pandèmia del coronavirus que obliga a tancar als negocis d'hostaleria en tot el territori valencià.

Tal com ha publicat el diari 'Mediterráneo', uns quants veïns han denunciat que la gent entra al local a fer-se un cubata, un cafè o a estar de tertúlia. Estes mateixes fonts asseguren que l'establiment «obri cada dia des de les 08.00 hores fins a les 22.00 hores, quan es decreta el toc de queda i ja seria molt descarat. Cada dia entren i ixen unes cent persones diferents. Açò ho podem comprovar pel soroll de la persiana», afirmen els residents d'este citat barri.

D'altra banda, els veïns asseguren que «només este diumenge vam telefonar unes 30 voltes a la Policia Local de Castelló. Al principi no ens feien cas i després ens van demanar que telefonàrem millor al 092, però amb el mateix èxit. Ací no va vindre ningú», asseguren els veïns del carrer Gravina del Grau de Castelló, que han manifestat haver rebut amenaces: «Hem rebut missatges dient que ompliran de merda el balcó i que estaria bé que ens pillen».

Finalment, els veïns han lamentat que «es boten les normes d'esta manera i amb tal impunitat», afegint que «esperem que si passa una cosa grossa els agents acudisquen amb més velocitat».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Valenciana famosa en Tiktok per criticar paelles de fora del territori valencià" "«Saúl Desembre»: Es confon amb el seu nom i fa el ridícul en la tele"