L'acudit de Matías Prats en connectar amb una reportera

Matías Prats va incloure un acudit en una cobertura "d'Antena 3 Notícies" en connectar amb una reportera que no ha passat desapercebut

Matías Prats ho ha tornat a fer. El conductor de 'Antena 3 Notícies' durant els caps de setmana ha inclòs un acudit en la escaleta per a donar pas a una companya que estava cobrint els problemes de subministraments que una petita localitat de Castella i Lleó estava sofrint.

Fins esta localitat es va desplaçar la redactora

En Rabanales, un poble de Zamora que no té connexió a internet estable, una de les frases que més s'escolta és la "d'apagat o fora de cobertura". Per este motiu, les coses més quotidianes es converteixen en impossibles i en una ocasió que el mític presentador de televisió Matías Prats no podia deixar escapar per a un dels seus coneguts acudits o jocs de paraules.

Així pues, Matías Prats va jugar amb el tema central del vídeo al qual donava pas per a dirigir-se a la reportera que estava en el lloc del reportatge: "Hem enviat a una de les nostres reporteres més comunicatives, Silvia González, explica'ns, no et talles". Amb esta senzilla i elegant frase, el presentador d'Antena 3 Notícies Cap de setmana va aconseguir treure un somriure a la seua casa a més d'un i, en esta ocasió, ens quedem amb les ganes de veure la reacció de la seva companya Mónica Carrillo, ja que no apareixia en el pla.

Un acudit que ja circula per les xarxes socials

Una clara al·lusió als talls de subministrament que afecten els veïns d'esta localitat. Cal recordar que no és la primera vegada que Matías Prats inclou acudits d'este tipus. El passat estiu, el periodista no va tenir objecció a titllar a Múrcia i Còrdova com "l'avantsala de l'infern" a causa de les altíssimes temperatures que es registraven en estes zones.

Este últim acudit ja circula en xarxes. Un gran moment que la mateixa reportera es va encarregar de difondre a través del següent missatge:

<

>
 

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un cartell en un cotxe ha pogut salvar una vida" "Un professor triomfa en Twitter després de publicar com copien les seues alumnes"