Mor la tiktoker Kubra Dogan després de caure d'un edifici de 50 metres

La jove Kubra Dogan estava gravant un vídeo amb la seua cosina per a la xarxa social quan es va desprendre l'estructura on estava asseguda
Kubra Dogan, abans de precipitar-se des de l'alt d'un edifici | Twitter 

Kubra Dogan, una coneguda influencer turca, ha mort als 23 anys, després de caure pel terrat d'un edifici de nou pisos i 50 metres d'altura, mentre gravava un vídeo al costat de la seua cosina Helen, de 16 anys, per a la xarxa social 'Tik Tok'. Pel que sembla, les dues joves es trobaven ballant damunt de la teulada de l'edifici on viu la seua família a Istanbul quan es va precipitar la seua estructura.

La cosina de Kubra Dogan estava gravant el vídeo en el moment en el qual la jove va caure al buit. En les imatges es pot veure a Dogan asseguda en la teulada mentre posa per al vídeo que li estava gravant la seua cosina. Helen es va enfocar a si mateixa i de sobte va girar bruscament la càmera en sentir un soroll d'alta intensitat, i tot seguit, va veure com la seua cosina queia des del nové pis de l'habitatge.

Malgrat la ràpida actuació de l'equip mèdic, la jove va morir en l'acte i no es va poder fer res per salvar la seua vida. El seu oncle, Nebi Dogan, ha explicat que els pares de la víctima demandaran a la constructora de l'edifici per deficient qualitat dels materials de la teulada. A més, l'home ha deixat clar que no es rendiran fins que la persona responsable responga per la defunció de la jove davant els tribunals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nova polèmica a Castelló: Crits contra uns humoristes per actuar en valencià" "Polèmica a Vila-real: Utilitza un carret de bebé com cadira infantil en el cotxe"