La polèmica de la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez per publicar una foto del part de la Verge

La imatge ha provocat la reacció visceral de creients, que consideren 'irrespectuós' el comentari de la socialista
Sandra Gómez, primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València | Viquipèdia

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha provocat la polèmica en les xarxes socials després de compartir una imatge del part de la Verge, coincidint amb el dia de Nadal, tant en Instagram com en Twitter, acompanyada del següent missatge:

«Fins a Déu va nàixer del cony d'una dona. Que el dia de hui servisca també per a recordar com són d'importants les dones (i perquè recordem nosaltres quant val el nostre cony)».

Es tracta d'una imatge explícita a on s'observa a Sant Josep subjectant al xiquet just en el moment en el moment del part. Esta imatge ha provocat un gran número de reaccions d'usuaris que la consideren una falta de respecte als sentiments catòlics.

El missatge de Toni Cantó contra Sandra Gómez

La polèmica ha botat a l'àmbit polític i el portaveu de Ciutadans en el territori valencià, Toni Cantó, li ha escrit: «Molt valent Sandra, a vore si ens expliques d'on va eixir Mahoma».

Gómez, qui participa activament en les celebracions de la Setmana Santa Marinera de València, ha publicat també el comentari d'un rector mitjançant el qual li anuncia que es demanarà la seua expulsió de l'agrupació a la que pertany i que està pendent d'una declaració institucional de l'arquebisbe de València.

«Esta imatge és considerada de mal gust pels catòlics perquè no creiem que l'enllumenament fora així», indica el missatge que, a demés, la convida a reflexionar i a demanar disculpes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La polèmica foto que ha publicat Carolina Ferre en Twitter" "L'actor valencià Ferran Gadea, ingressat per coronavirus"