'Slow Sex': per què no voldràs deixar de practicar-ho?

Descobreix la pràctica sexual que està de moda i pren nota dels motius pels quals hauries de provar-ho!
Slow Sex | Getty

Has sentit parlar del Slow Sex? S'ha posat de moda últimament, però potser et preguntes el motiu de tant de renou.


Que és el SlowSex???

 

Prové de l'anglés "sexe lent", és un tipus de pràctica sexual que es basa a mantindre sexe sense presses, prenent-se temps i adquirint una total consciència del que s'està fent en tot moment.

Així doncs, la finalitat del Slow Sex és gaudir del camí, sense importar la meta. És a dir, l'orgasme deixa de ser el principal objectiu de la relació sexual i l'important és la culminació d'una sessió de sexe deliciosament plaent. El Slow Sex es basa en la creença que per a gaudir del sexe, has de prendre-te'l amb calma. En este sentit, juguen un paper molt important els preliminars i els jocs eròtics.El que té de bo practicar-ho i per què és tendència?

 

Són moltes les parelles que, quan porten ja temps juntes, experimenten una certa monotonia en l'àmbit sexual i necessiten provar coses noves per a revivar la flama de la passió.

El Slow Sex pretén ser un salvavides en este sentit i oferir a les parelles una nova manera de practicar i gaudir del sexe, sense presses.


I és que, segons diversos estudis duts a terme en els últims anys sobre pràctiques sexuals de les parelles, la mitjana de duració en el llit dels espanyols és d'uns 15 minuts. El que converteix el Slow Sex en una cosa considerada tan bo és que llança la següent reflexió a la parella: Quina necessitat hi ha de durar un quart d'hora si es pot duplicar o triplicar el temps d'excitació i, per tant, de plaer? Ací està la clau de l'èxit, la qual cosa ha convertit en tendència el Slow Sex!


Com prolongar la relació sexual?

 

Evidentment, s'han de seguir algunes pautes per a aconseguir practicar el Slow Sex de manera correcta. La principal premissa a tindre en compte és que l'atenció ha de centrar-se en els jocs eròtics, els preliminars i l'exploració de les zones erògenes de tots dos membres de la parella. La penetració ha de deixar-se de costat i passar a donar més importància a tots aquests conceptes, normalment supeditats a aconseguir l'orgasme.


Pautes a seguir per a practicar el Slow Sex

 

Per a practicar el Slow Sex el més important és retardar l'ejaculació amb la finalitat de prolongar el temps de duració en el llit i que tots dos membres de la parella puguen gaudir més dels seus cossos.

Pautes a seguir

 

1. Exploració del cos de l'altre

 

Descobrir el cos de l'altre no és tan senzill com sembla i, per a començar, és important posar-se unes regles. Per exemple, la parella pot acordar gaudir d'una nit de plaer sense penetració.

Llavors, començar a experimentar el goig de descobrir nous racons erògens del cos jugant amb els mordisquitos, les carícies, la llengua, una bena en els ulls...


2. Comunicar-se i parlar

 

Quan la parella comença a gaudir de la relació sexual, el Slow Sex aconsella parar amb l'objectiu de retardar l'orgasme i guanyar confiança en la parella. Llavors, després de parar a la meitat de la faena, és quan la parella ha de parlar, comunicar-se, mirar-se als ulls...

En definitiva, aconseguir un nou nivell de confiança mútua. És un bon moment per a aprofitar i parlar de les fantasies sexuals.


3. Prohibit usar les mans

 

Per a retardar l'orgasme, és important atrevir-se a experimentar amb el joc de prohibir l'ús de les mans durant la relació sexual. Es tracta d'una cosa molt simple, però que és més complicat de seguir del que sembla i que, cal recordar, provoca una gran excitació. Amb les mans fora de joc, la parella ha d'usar la imaginació. Així, es tarda molt més a arribar a l'orgasme.4. Sí als joguets sexuals

És recomanable apostar per adquirir diversos joguets sexuals si es vol gaudir del Slow Sex plenament. No obstant això, és important intentar no usar els joguets sexuals focalitzant-se en els genitals, ja que el plaer és immediat. El Slow Sex fomenta l'ús d'estos joguets en altres parts del cos. Per exemple, un vibrador pot usar-se en la zona anal o prop dels pits.


5. A jugar amb els sentits!

 

Els sentits prenen molta importància en la pràctica del Slow Sex i, amb la finalitat de potenciar-los al màxim, és important donar curs a la imaginació. La parella pot usar gels, veles, olis aromàtics o, fins i tot, aliments o begudes afrodisíaques per a experimentar amb els cinc sentits i prolongar l'excitació sexual.


6. Apostar per un erotisme de qualitat

 

Per a retardar el clímax, la parella ha de deixar-se portar per la creativitat i no tindre por d'adoptar uns certs rols durant l'acte sexual.

Posar en pràctica fantasies sexuals és l'aposta que fa el Slow Sex feia un erotisme de qualitat. Adoptar rols, per exemple, amb indumentària sexy, utilitzant picardies, portant a la pràctica un sensual striptease o tenint a mà unes esposes per a lligar a la parella en el llit... Hi ha molt on triar!


7. El joc d'embenar-se els ulls

 

És molt fàcil jugar a tapar-li els ulls a l'altre membre de la parella o que la parella te'ls tape a tu i deixar-se portar per l'excitació del moment.

També podeu embenar-vos els ulls els dos. És un joc que pot ser divertit i molt excitant, perquè passen a agafar protagonisme les mans i els llavis, unes parts del cos que obliguen a realitzar-lo tot més a poc a poc.


8. Sense por a la fel·lació i al cunnilingus

 

Encara que no és recomanable abusar d'esta pràctica si el que es pretén és prolongar la relació sexual, la fel·lació i el cunnilingus poden ser grans aliats del plaer sexual durador.

Per a dur-los a terme de la forma que pretén el Slow Sex s'ha de focalitzar l'atenció en les zones del voltant del penis i la vagina: engonals, testicles, perineu... Totes elles són zones amb un gran potencial sexual.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Commoció i ràbia a Hollywood després de l'anul·lació de la condemna contra Bill Cosby" "Este és els diners que s'emporta Hisenda del premi de Pablo Díaz en 'Pasapalabra'"