El terrible i pertorbador repte de TikTok: el dia Internacional de la Violació

Està causant gran commoció entre l'opinió pública per la seua idea dantesca

Una persona mirant l'aplicació 'Tik Tok' al seu mòbil

El 24 d'abril totes les persones del sexe femení han d'estar alerta i anar amb molta cura per culpa d'un nou repte que, ha sorgit en les xarxes socials, i que és directament una aberració.


Un grup d'usuaris de la xarxa social TikTok ha decidit fer del F24 d'abril el Dia Internacional de la Violació als Estats Units. Una cosa així ha causat una grandíssima commoció en l'opinió pública, que es pregunta com a alguns usuaris se'ls ha pogut ocórrer una cosa tan absolutament dantesca.


La idea no ha saltat fronteres, ja que ràpidament ha sigut atallada. A més, la mateixa concepció de fer un repte per a violar dones és sens dubte una idea dantesca que ha generat més crítiques que, evidentment, suports.


No obstant això, sota l'Etiqueta #April24th2021 s'ha començat a fer viral la idea d'este dantesc repte. Encara que bona part dels usuaris consideren que esta iniciativa és una broma sense gràcia, uns altres demanen precaució perquè algú pot considerar que això pot ser veritat.


En qualsevol cas, és banalitzar un acte profundament perillós i nociu per a qualsevol persona que el pateix i també per a la societat. Motiu pel qual és una cosa penada pràcticament tothom.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari