Moren dos dones de 55 i 64 anys ofegades a la platges de Piles i Xeraco

VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)

Dos dones de 55 i 64 anys han mort ofegades este divendres a les platges de Piles i Xeraco, respectivament, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

En el primer cas, els fets han ocorregut a les 11.20 hores, quan s’ha alertat al CICU que membres del servei de socorrisme havien tret de l’aigua inconscient a una banyista i que l’estaven reanimant.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L’equip mèdic del SAMU ha realitzat a la dona, de 55 anys, la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de suport vital avançat, però no hi ha hagut resposta i han confirmat la seua defunció.

En el cas de Xeraco, ha ocorregut sobre les 14.00 hores i fins al lloc s’ha mobilitzat una unitat del SAMU. Socorristes del servei de platges han iniciat la reanimació cardiopulmonar bàsica a la banyista, de 64 anys, fins a l’arribada dels serveis mèdics.

Una vegada en el lloc, l’equip mèdic del SAMU ha continuat amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació, sense èxit, per la qual cosa han confirmat la seua defunció.

Les autòpsies que es practicaran a tots dos cossos revelaran les causes dels respectius ofegaments, han apuntat les mateixes fonts.

ÚLTIMES NOTÍCIES