Ryanair suma la nova connexió a Sofia a les 48 rutes d’hivern de València

VALÈNCIA, 22 (EUROPA PRESS)

Ryanair ha sumat una nova connexió a Sofia a les 48 rutes d’hivern per a la ciutat de València coincidint amb el 20º aniversari de presència en esta ciutat, segons ha anunciat l’aerolínia en un comunicat.

Sobre este tema, han destacat que la capital de Bulgària destaca per la seua història i els seus monuments més coneguts, com l’Església de Sant Jordi o la Muntanya Vitosha i oferix als viatgers “una barreja entre cultura i naturalesa, convertint-la en una destinació cada vegada més atractiu”.

Este calendari comptarà amb huit avions amb base en la ciutat, la qual cosa representa una inversió de 800 milions de dòlars i la creació de més de 3.800 ocupacions, inclosos 240 directes. Sobre este tema, la compañçia ha assenyalat que “malgrat els elevats impostos aeroportuaris que limiten el seu creixement a Espanya, amb això, la companyia reafirma el seu compromís amb l’aeroport de València”.

A més, per a celebrar els 20 anys des que va iniciar les seues operacions a València, Ryanair ha llançat una oferta limitada des de sol 19,99 euros. Esta promoció estarà disponible fins al 24 d’octubre exclusivament en www.ryanair.com

ÚLTIMES NOTÍCIES