Agredix a la seua exparella i la deixa abandonada en l’Alcúdia

Puny

L’agressora va deixar a la víctima, de 67 anys, lligada de peus i mans   | Pxhere

 

Una dona de 67 anys ha sigut rescatada per agents de la Policia Local de l’Alcúdia, en la Ribera (València), que havia sigut agredida i abandonada lligada de peus i mans en sa casa. La presumpta autora, segons la víctima, és la seua companya de pis i exparella sentimental, una dona de 55 anys, que està desapareguda. 

 

A demés, la víctima ha explicat que l’agressora també li hauria robat tots els diners que tenia en sa casa, el cotxe i altres objectes personals. Els fets van passar la matinada del passat dissabte 18 de gener, segons informa ‘Levante’.

 

Va ser un veí qui va cridar a la Policia Local després de sentir crits i colps en una casa. Ràpidament, agents que estaven de guàrdia van anar fins a la vivenda i van sentir la veu d’una dona demanant ajuda. Una volta en la porta, es van identificar com a agents d’autoritat, però ningú els va obrir la porta, motiu pel que la van forçar i van entrar dins.

 

En l’interior es van trobar a la dona de 67 anys, lligada de peus i mans i amb signes de colps en el cap i altres parts del cos. Els agents la van acompanyar fins al centre de salut, a on li van posar grapes en el cap i va donar part a la Guàrdia Civil.

 

El jutjat d’Instrucció número 1 de Carlet va obrir les diligències este dilluns 20 de gener i va establir contra l’agressora una ordre d’allunyament de més de 500 metres de la víctima i també la prohibició de comunicar-se amb ella fins que acabe el procediment amb una sentència. 

 

També pots llegir…

ÚLTIMES NOTÍCIES