Anita Matamoros compartix el seu primer posat estiuenc amb David Salvador

Anita i David Salvador gaudint de les seves vacances

Anita i David Salvador disfrutant de les seues vacacions | INSTAGRAM

 

Anita Matamoros ens manté informats contínuament de les seues anades i vingudes, com a bona influencer que és. Ara acaba de compartir el seu primer posat estiuenc amb unes fotografies a on apareix ella amb el seu nou nóvio, David Salvador, disfrutant de les aigües de Filipines, país a on se n’ha anat de vacacions la parella, en companyia d’uns amics i del germà d’Anita, Javier Tudela.

 

Anita i David fa pocs mesos que ixen junts, però es pot entrevore que entre els dos existix molt bona química, si ens guiem per les instantànies que Anita compartix habitualment d’ella i el seu nóvio.

 

La parella es mostra molt còmplice

La parella es mostra molt còmplice | INSTAGRAM

 

Pareix que la parella s’ho està passant la mar de bé en Filipines, amb unes imàtgens que demostren que tenen temps per a tot, tant per a moments íntims i romàntics, com per a moments d’aventura. D’eia manera ho mostren en una instantània a on apareixen damunt d’una canoa amb els braços amunt i que l’acompanyen amb les paraules «que comence l’aventura».

 

Altres imàtgens mostren moments a on apareixen molt afectuosos, en banyador i disfrutant dels paratges paradisíacs de Filipines, i en les que Anita es referix al seu nóvio com al seu bombó. D’eixa manera, Anita no descansa del seu vessant d’influencer i, fins i tot de vacacions, seguix compartint fotografies de la seua vida diària, si més no, els seus seguidors volen estar informats de tots els seus moviments.

 

També pots llegir…

ÚLTIMES NOTÍCIES