Pillen a Toñi Moreno i Rosana besant-se pels carrers de Madrid

 

Toñi Moreno i Rosana ja no amaguen el seu amor. I és que després dels rumors que relacionaven a la presentadora de ‘MYHYV’ i a la famosa cantant canària, finalment la revista ‘Rumore’ ha conseguit les imatges que confirmen la seua relació.

 

Tal com es desprén del reportatge, Moreno i Rosana van disfrutar d’un bonic dia després d’anar de compres pel centre de Madrid i dinar en un restaurant italià. Precisament en eixir del restaurant, les dos enamorades es van mostrar més afectuoses que mai pels carrers del centre de la ciutat i, inclús, se les va poder vore besant-se i abraçant-se.

 

 

 

Una relació de la qual tot el món sospitava

D’esta manera, es confirma que realment les dos han formalitzat una relació d’amor de la qual tot el món sospitava però ningú confirmava. En este sentit, han sigut diverses les fotografies que ha publicat Moreno en el seu perfil d’Instagram amb Rosana. Una de les últimes va ser en la ‘Feria de Abril’ de Sevilla, on la canària no va dubtar en viatjar, i disfrutar de la festa i la seua parella rodejades d’amics.

 

Moreno va ser durant molts anys parella de la també periodista de TVE María Casado i, des de que es van separar, no se l’havia relacionat amb ningú més. Ara sí que es pot confirmar que Moreno i Rosana han començat una història sentimental que, segons les primeres imatges i impressions, ompli a les dos de felicitat.

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES