L'Ajuntament de Godella millora les seues instal·lacions deportives municipals durant les últimes setmanes

S'han aprofitat les restriccions sanitàries imposades per a fer-ho en este moment
S'ha repintat tot el frontó | Ajuntament de Godella

L'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), a través de la Regidoria de Deports, ha fet millores en les seues instal·lacions deportives municipals durant estes setmanes en les que els usuaris no poden fer ús d'elles amb motiu de les restriccions imposades per a controlar l'avanç de la COVID-19. De la mateixa manera, s'han aprofitat també les vacacions nadalenques per a desenvolupar estes accions que permetran una millor experiència a l'usuari quan es tornen a obrir al públic.

L'àrea dirigida per Fernando Oliveros ha renovat la gespa de la pista de tennis i d'una de les pistes de pàdel, també ha fet una nova solera en la pista de frontennis i s'ha repintat tot el frontó.

Fernando Oliveros, regidor de Deports, ha expressat el seu desig de tornar prompte a les instal·lacions deportives perquè significarà que l'impacte de la COVID-19 s'ha reduït en Godella.

«Hem aprofitat estos dies de tancament obligat per la pandèmia per a millorar algunes de les nostres instal·lacions com la pista de tennis, pàdel i frontó. Esperem tornar prompte a disfrutar de tots estos recintes deportius municipals que han patit millores en les últimes setmanes», ha explicat Oliveros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen tancar els centres educatius valencians fins a «contindre la tercera ona»" "València no serà subseu dels Goya 2021 a causa del Covid-19"