L'Ajuntament de Sueca tanca després de confirmar-se un positiu de coronavirus en un treballador

Des del consistori asseguren que la persona afectada no fa funcions de servici públic
Un treballador del consistori ha donat positiu en coronavirus | València Diari

L'Ajuntament de la localitat de Sueca, en la comarca de la Ribera (València), ha informat que les seues instal·lacions estaran tancades després de la confirmació d'un cas positiu de coronavirus en un treballador.

Davant d'esta situació, l'equip de Govern i els regidors delegats, després d'informar prèviament els partits d'oposició, han anunciat que es faran una sèrie de controls preventius per a la seguretat en el treball i entorn social d'este empleat. La persona afectada no fa funcions de servici públic, sinó en un departament intern, ha destacat el consistori en un missatge publicat en les seues xarxes oficials.

En este sentit, des de la corporació local destacquen que, com a mesura preventiva, l'Ajuntament i el servici integral tributari (Servit) estaran tancats «fins que es normalitze la situació i totes les instal·lacions seran desinfectades».

De la mateixa manera, ha enviat «un missatge de tranquil·litat als ciutadans» i ha insistit que s'està actuant de manera coordinada amb Salut Pública activant el protocol corresponent. També es recomana a la població continuar complint amb les mesures de protecció individual necessàries.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"«Anirà a pitjor»: El missatge urgent de l'OMS" "Atenció: L'investigador que va predir el coronavirus torna a pronunciar-se"