AppValència, l'aplicació gratuïta que informa sobre l'estat de les platges valencianes

Entre els seus servicis explica l'accessibilitat a la platja
L'aplicació és totalment gratuïta | Ajuntament de València

L'app municipal AppValència oferix, des d’esta setmana, una nova secció per a informar a la ciutadania sobre l'estat de les platges de València i els servicis disponibles en elles. El regidor d'Agenda Digital, Pere Fuset ha presentat hui esta aplicació, que pot descarregar-se gratuïtament per a dispositius Android i iOS.

L'aplicació incorpora un nou apartat en el que es podrà conéixer en temps real l'estat de les platges amb informació actualitzada sobre l'estat de la mar o la qualitat de l'aigua, l'accessibilitat a estes, la normativa sanitària pròpia de la lluita contra el Covid-19.

Coincidint amb el llançament d'esta nova secció, disponible tant en versió web com des de la mateixa app, des d'Agenda Digital i en coordinació amb el servici de Platges, també s'ha posat en funcionament una capa en el Geoportal en el que es geolocalitzen tots els servicis disponibles en les platges de la ciutat.

«L'app per a portar la ciutat en la butxaca»

D'eixa manera, la persona usuària trobarà la ubicació exacta d'elements com les postes sanitàries, les torres de vigilància, zones deportives, banys públics, punts accessibles i passarel·les Covid-19 entre altres.

Per a Pere Fuset, «este servici se suma a l'aposta ferma per la digitalització de València, millorant aspectes que afecten al dia a dia de visitants i ciutadania». El regidor d'Agenda Digital ha recordat que «en temps d'un consum massiu d'internet en dispositius mòbils volem reforçar l’AppValència com una ferramenta per a portar la ciutat en la butxaca».

Per part seua, el regidor de platges, Giuseppe Grezzi, ha apuntat que «l'ajuntament fa un treball de supervisió continuat per a que les platges de València puguen oferir sempre la seua millor versió. També és estupend que la ciutadania tinga a la seua disposició este instrument que ens ajudarà a preparar la nostra visita a les platges podent valorar pràcticament en temps real tant la bandera que lluïx en cada platja, com els servicis que podem disfrutar en ella, a demés de conéixer qualsevol alerta que puga produir-se, que esperem que en siguen poques».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ja es pot vore el Castell de Peníscola en 3D" "El Campionat d'Espanya de Beatbox se celebrarà en València i amb públic"