El Bioparc València celebra el seu 11è aniversari

El zoològic de València ha realitzat activitats commemorant els 11 anys de la seua inauguració.
Els goril·les celebren l'11é Aniversari del BIOPARC | BIOPARC València

 

El passat dissabte dia 23, nombroses famílies acudiren a Bioparc València per a participar en el cap de setmana de celebració de l'11è Aniversari. Des de les 10 del matí, acompanyats amb "Bon dia, lèmurs i girafes", fins a última hora de la vesprada amb la degustació del pastís d'aniversari, tota la jornada va estar plena d'activitats especials de les quals han gaudit assistents de totes les edats. La programació, dissenyada pel departament d'Educació del parc, reuneix tota mena de continguts lúdics i formatius, amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de conservar el medi ambient. Per als més menuts hi havia pinta cares o rondallaires, gimcanes per a participar en família, taules de mostres biològiques, l'exhibició educativa, visites guiades i tota mena d'activitats divertides que no sols estigueren disponibles el dissabte, sinó que també l'endemà diumenge.

 

No obstant això, per als animals també hi hagué "celebració" i, en aquest cas, la família de goril·les es va trobar el seu recinte decorat, a més d'un pastís commemoratiu amb els seus menjars preferits. El nombrós públic que va assistir al zoològic va gaudir d'alguns dels moments més emotius amb petit Pepe i els seus germans Virunga i Ebo. També, just enfront, la família de ximpanzés, amb els nounats bessons i el bebé Coco, mostrava tota la tendresa d'aquestes espècies amb les quals tant compartim els humans i que es troben en greu perill d'extinció.

 

Cal recordar que, amb motiu de la promoció "amb causa" de l'Aniversari, des del passat diumenge i fins el dijous dia 28 de febrer, els visitants tenen el preu de 18 + 1€ per a l'entrada general i la Passada Anual B! a 38 + 1€. Aquest euro es destinarà, a través de la Fundació BIOPARC, a salvar les ratapenades, l'animal més emblemàtic per als valencians,

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!